facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Upperlake

Upperlake

Info

Besloten feestje; Hangover Recovery Stompwijkse paardendagen op het polderstrand Upperlake

Geschiedenis

Sinds een aantal jaren vind er een klein en bescheiden feestje plaats in the upperlake (de bovenmeer) op de zaterdagmiddag van de kermis. Niet erg groot van opzet, maar altijd zeer geslaagd en verrassend leuk. Mits het weer een beetje meewerkt natuurlijk. Blijkbaar is de zaterdagmiddag en het begin van de avond een erg goed moment voor een feestje. Daar zat duidelijk meer in.

Dit jaar behouden we de goeie sfeer van de afgelopen jaren, maar laten we het feest flink groeien. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Waarbij het niet zo is dat iedereen welkom is, want het is en blijft wel een besloten feest. Maar jij, met of zonder partner en met of zonder kinderen bent in ieder geval welkom! Weer zo’n voordeel van het TGIF (gratis) lidmaatschap; je hoeft geen feestje te missen, want je wordt als high society van Stompwijk gewoon uitgenodigd.

Upperlake wordt dit jaar omgetoverd in een recreatie gebiedje. ‘ het Stompwijkse strandje aan de dijk’ oftewel het polderstrand. Hier wordt het vanaf 12 uur ’s middags heerlijk vertoeven. Aangezien de eerste avond van de kermis er dan alweer net op zit, zal het voor sommige van ons even doorzetten worden om op tijd te komen, maar dat is wel echt de bedoeling, dus stel ons niet teleur! En be there om 12 uur of in ieder geval voor 13:00 uur om van de ‘ brunch’ te kunnen genieten. We gaan met elkaar onze kater verwerken met een lekker muziekje op de achtergrond. Een middagje chillen in de zon met aan het eind van de middag een BBQ waarbij de muziek een paar decibelletjes harder kan.

Kinderen welkom

Langzaam worden we allemaal ouder en het aantal kinderen neemt jaarlijks toe. Die kunnen we natuurlijk niet negeren. Dus ondanks dat de uitnodiging anders doet vermoeden, zijn ook kinderen welkom op Upperlake, mits ze niet jankenJ (geintje natuurlijk). We hebben een springkussen en wat strandspelletjes en versnaperingen zodat ook de kleintjes zich goed kunnen vermaken.

Kom allemaal alsjeblieft echt op tijd. We rekenen op een grote opkomst, en hebben ons best gedaan om er een mooi feest van te kunnen maken. Maar dat kan alleen als jullie allemaal (op tijd) langskomen voor een gezelligmiddagje polderstrand. Om 20 uur is het afgelopen en vertrekken we naar het kermisterrein.

Be there! TGIF

Adres: upperlake, 2266AA Stompwijk
Telefoonnummer: 0612345678
Stad: Stompwijk
Route: upperlake
Postcode: 2266AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TGIF Stompwijk TGIF Stompwijk 333 meter Stompwijkse vrijdagmiddagborrel. Alleen voor leden. Bar. Feest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid