facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Update Menswear

Update Menswear

Info

Update Menswear is dé mode zaak in Hoogezand/Sappemeer voor betaalbare mannen mode.

Geschiedenis

Update Menswear heeft gekozen voor zeer betaalbare kleding van de merken: Tom Tailor Casual, Tom Taillor Denim, Tom Tailor Polo, Cars Jeans, Noize, Esprti,OOZOO horloges en PLDM schoenen, daarnaast hebben wij ook stoere sieraden .

Met de merken Tom Tailor en Cars Jeans hebben wij gekozen voor zeer betaalbare kleding voor de man van 15 t/m 75+.

Tom Tailor bestaat uit 3 lijnen, Casual voor de vrije tijd en gelegenheid, Denim heeft een wat stoere uitstraling en Polo is sportief en gekleed.

Cars Jeans heeft een zeer uitgebreide collectie Jeans en gekleurde broeken met daarnaast ook een uitgebreide collectie met T-shirts, Shorts, Blouses en Jassen .

Om het aanbod compleet te maken is er gekozen voor stoere accessoires , mooie betaalbare horloges van het merk OOZOO en schoenen van het merk Converse All Star, zodat onze klant in een geheel complete outfit de winkel kan verlaten.

Onze missie is het op een ongedwongen en leuke manier onze klanten bij te staan in het vinden van de voor hen juiste en betaalbare kleding door middel van een persoonlijk advies , deskundigheid van ons personeel, een zo uitgebreid mogelijke collectie en het bieden van kwaliteit en service.

Label

Onze missie is het op een ongedwongen en leuke manier onze klanten bij te staan in het vinden van de voor hen juiste en betaalbare kleding door middel van een persoonlijk advies , deskundigheid van ons personeel, een zo uitgebreid mogelijke collectie en het bieden van kwaliteit en service.

Adres: Sluiskade 38, 9601KC Hoogezand
Telefoonnummer: 0598-854611
ln.raewsnemetadpu@ofni
Stad: Hoogezand
Route: Sluiskade 38
Postcode: 9601KC



op zoek naar gerelateerd: update womenswear, kledingwinkels hoogezand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leads & Lady Leads Hoogezand Leads & Lady Leads Hoogezand 1 km Leads & Lady Leads
Recensies
Wat is dit een fijne winkel. We komen hier inmiddels al weer jaren kleding scoren voor zowel mijn zoon als mijn vriend. Klein, gezellig, herkenning, mooie herenkleding , goede merken en betaalbaar. Echt een uitje
Mooie en goede kwaliteitkleding tegen scherpe prijzen. Deskundig personeel maakt t plaatje compleet
Ik slaag hier altijd. Mooie kleding voor een prima prijs en je wordt zeer goed geholpen.
Prima betaalbare kleding. Zeker als je wat langer bent! Broeken in alle lengtematen.
Geweldig geholpen en goede betaalbare kleding
Prima en fijne service.
Uitgebreide collectie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid