facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UP kantoor- & projectinrichting

UP kantoor- & projectinrichting

Info

UP Kantoor- & Projectinrichting
Aartsdijkweg 83 2676 LE Maasdijk
Tel.: 0174 - 64 80 24
www.upkantoorinrichting.nl
email: [email protected]

Geschiedenis

UP Kantoor- & Projectinrichting. Een bedrijf met oude normen en waarden, een bedrijf dat waarde hecht aan transparantie en eerlijk zaken doen, dat door creativiteit en vakkennis samen met u komt tot de beste oplossing voor uw inrichtingsvraagstukken.

Wij geven goede ideeën de ruimte en ruimtes goede ideeën. Maar we gaan verder dan dat. Ook de realisatie is bij ons in goede handen. Van eerste contact tot aan de oplevering van uw project werkt u samen met één en dezelfde contactpersoon. Hierdoor is de betrokkenheid maximaal, wordt kwaliteit, planning en budget continu bewaakt, zonder echter aan flexibiliteit in te boeten.

Adres: Aartsdijkweg 83, 2676 LE Maasdijk
Telefoonnummer: +31 (0)174 - 648024
Stad: Maasdijk
Route: Aartsdijkweg 83
Postcode: 2676 LE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moerman Bouwen Moerman Bouwen 453 meter Realisatie partner in nieuw en verbouw
Recensies
In samenwerking met Up Kantoorinrichting een mooi groenproject mogen maken op een kantoor in Dordrecht. Goed en leuk contact gehad met Erik, waardoor alles soepeltjes verliep. Zie hieronder het resultaat.
Ben je toe aan een nieuw kantoor maar wel een waar je je thuis voelt? Kijk eens op de nieuwe website van UP Kantoor- & Projectinrichting. Zij creëren de leukste, mooiste en creatiefste kantoren. Denken met je mee en komen altijd met een passende oplossing. En niet onbelangrijk: je krijgt de ouderwetse persoonlijke aandacht. Wie wil dat nou niet?!
Hoop kennis en ervaring, wat zich vertaald in uitstekend advies. Goede service en medewerkers die echt voor de klant klaar staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid