facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Univé winkel Assen - Verzekeringen en Hypotheekadvies

Univé winkel Assen - Verzekeringen en Hypotheekadvies
Adres: Jan Bommerstraat 1, 9402 NR Assen, Nederland
Staat: Drenthe
District: Assen
Stad: Assen
Route: Jan Bommerstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 9402 NR


Openingstijden

maandag: 10:00–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
20 jaar verzekerd geweest bij unive brommer/ auto. In die 20 jaar 1x schade opgelopen in het buitenland auto economisch total loss in parkeergarage door tegenpartij, zonder briefje. Gelukkig waren er camera beelden. De afhandeling van de schade heeft ander half jaar in beslag genomen. Unive neemt geen initiatief en communiceren alleen als je er achteraan gaat. Je moet zelfs vervelend doen om géén standaard antwoord te krijgen. Gelukkig was er in ons geval alleen serieuze blikschade, een vakantie valt in het water. Maar in de afhandeling sta je er alleen voor en ben je overgeleverd aan een bureau met weinig oog voor de situatie.
Slechte service, traag, communicatie laat de wensen over. Prima dat hier uitzendkrachten de meeste functies vervullen, iedereen moet het leren, maar verwacht hier geen expertise, goede communicatie of een manager die verstand van zaken heeft.nnVoor de slechte communicatie scoren ze hier zeker 5 sterren!nnWij raden Unive dan ook overal af!
Jarenlang verzekerd bij deze maatschappij, nooit echt nodig gehad.nnNu wordt mijn geparkeerde auto vernield door een vrachtwagen, vlak voordat ik naar Zuid-Frankrijk chamonix wil rijden. Nou heeft het schadeherstelbedrijf mij top geholpen om niet een Skoda micro maar een stationwagon te verzorgen. Maar vanuit de verzekeraar krijg ik geen gepast vervangend vervoer. Mede omdat ze een “deal” of samenwerking hebben met de verzekering van de andere partij.nnIk heb dakrails en dakkoffer voor mijn eigen auto, maar goed prima. Zonder 4WD rijd ik niet de bergen in met een peuter achterin. Totaal geen begrip tonen en zeer onprofessioneel te woord gestaan - met het gevoel hoe ik het in me hoofd haal om dit te vragen. Mooi verhaal ophangen over wetgevingen enzo maar mensen zijn we allang niet meer want een verhaal aanhoren willen ze niet. Fijne kerstvakantie!
Mijn god, begin NOOIT aan Univé. Slechte ervaring inboedel verzekering waarbij je wordt afgewimpeld en zeer slechte ervaring met een autoverzekering. Ik kwam van rechts en werd aangereden. Ik heb met een allrisk en vervangend vervoer verzekering 2 weken met een total loss auto moeten rondrijden, zonder lichten. Een en al moeite om mijn recht te halen op vervangend vervoer. De expert van de Dekra kwam twee keer de afspraken niet na. Ondertussen werd ik gedreigd per mail door Univé met de woorden, het kost je 500,- eigen risico, bleek niet zo te zijn bij een schade buiten je schuld. Heb 4 klachten moeten indienen. Heb niet een keer een normaal gesprek gehad. Uiteindelijk moest er ook nog een contra expert aan te pas komen gelukkig omdat deze niet het verkeerde model auto op waarde schatte en nam wel alle accessoires mee in de berekening. Ze zijn goed in het verwijderen van slechte reviews, maar u bent gewaarschuwd zolang het er nog op staat.
Of het nu gaat om een klein ongelukje thuis, of een groot geval buitenshuis, wij zijn blij dat wij onze verzekeringen bij Univé hebben onder gebracht. Schade is heel snel en gemakkelijk doorgegeven en bij de kleine gevallen snel afgehandeld binnen een week. Onlangs een wat groter geval gehad door één van onze kinderen buitens huis. Ook dat is gelukkig goed afgehandeld. Ik zal Univé iedereen aanbevelen. Benaderbaar/persoonlijk, simpel en snel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid