facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Univé Het Zuiden

Univé Het Zuiden

Info

Wij zijn Univé Het Zuiden. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over je verzekeringen en hypotheek. betaal- en spaarproducten van de RegioBank.

Geschiedenis

Bij Univé Het Zuiden kunt u terecht voor persoonlijk advies over je verzekeringen en hypotheken.

Ook zijn wij Zelfstandig Adviseur voor de Regiobank in de volgende winkels:
- Hoonaartstraat 66, Hellevoetsluis
- Kloosterstraat 21 in Wouw



"Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé verzekeringen en hypotheken voor staat. Univé is een verzekeringscoöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die u niet alleen kunt of wilt dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio Wouw zitten we nog steeds. En daar blijven we ook."
Adres: Kloosterstraat 21, 4724EE Wouw
Telefoonnummer: 088-6002300
Stad: Wouw
Route: Kloosterstraat 21
Postcode: 4724EE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Univé, Univé contact, Univé Zakelijk contact, Univé Zuid Holland, Univé autoverzekering, Univé Zuid-Nederland bem, Univé Tiel, Univé Zuid-Nederland bellen
Recensies
Je bent er altijd welkom, geen vraag is dom,ze proberen je altijd te helpen en geven goed en eerlijk advies!!
Beloven veel aan de telefoon maar als de verzekering eenmaal afgesloten is en je hebt een probleem dan kunnen ze niet helpen natuurlijk net als zoveel verzekeringsmaatschappijen. Jammer dat je een ster moet geven voordat je kan posten anders had ik geen ster gegeven.
Zeer slecht telefonisch bereikbaar. Maak niet uit hoe laat je belt, altijd een wachtrij en na een uur bellen nog niemand aan de lijn. Jammer, want een jaar of 2 geleden kon ik altijd vrij snel iemand aan de lijn krijgen van Unive het Zuiden.
Wordt altijd goed geholpen met vriendelijk personeel.
Heb mijn verzekeringen even doorgenomen met 2 medewerkers. Heeft toch nog een besparing opgeleverd van 7% boven op mijn pakket korting. Al met al een nuttig uurtje van mijn tijd geweest.
Duidelijk op weg helpen en adviezen geven top
Prima verzekering gebouw met goede afspraken en ondanks dat ik mijn brommobiel niet kon verzekeren dat ik naar een andere verzekering moest prima afgehandeld
Nette ontvangt en keurig geadviseerd, weer klaar voor de toekomst.
Zeer behulpzaam en meedenkend
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid