facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UNITY Personal Training

UNITY Personal Training

Info

Personal training en coaching

Adres:
Telefoonnummer: 0642433284
Stad: Lekkerkerk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Helpende Hoefjes coaching Helpende Hoefjes coaching 2 km Kindercoaching, personal coaching en teamcoaching met behulp van paarden.
Recensies
De beste meting die ik ooit heb gehad. Goede technologie, en super goede begeleiding. Echt een aanrader!
Kleinschalige en daardoor gezellige sportschool. Het concept spreekt mij aan 40 minuten intensief sporten dus als je in Lekkerkerk woont kun je binnen een uur weer thuis zijn.
Een fijne, kleineschalige sportschool voor alle leeftijden. Een unieke formule die ook nog eens goed vol te houden is. Deskundige personal trainers die betrokken zijn en je goed en leuk weten te motiveren.
Heel veel goed training wordt spieren sterkte van. Ontspanning geen last van spieren pijn en ook gevoel geen stress beste doen een goed les sportschool
Vondt het gezellig
Unieke formule voor iedereen die gezond wil leven en fit wil worden. Deskundige en met aandacht gerichte begeleiding. Kleinschalig en goed doordacht concept.
Doelmatig en gezellig sporten ,goed systeem zodat je altijd een fitness apparaat beschikbaar hebt,maar bovenal heel gezellig en Gemoedelijk!!
Top sportschool met goede begeleiding en een hoog service gehalte.
Top club met geweldige personal trainers.
Goede sportschool met goede begleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid