facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UnitR Reclamebureau

Info

JE MERK SERIEUS VERSTERKEN
Op het dynamische speelveld van communicatie kun je zelf een merk worden, een herkenningspunt. Een betrouwbare factor bij je doelgroep. In die profilering speelt vormgeving een belangrijke rol.

UnitR - Geeft merken vorm

Geschiedenis

JE BEDRIJF VERDIENT EEN MERK

De wereld is veel dynamischer dan ooit. Communicatie is constant en overal aanwezig. Niets aan te doen. Wie succesvol wil zijn, moet een merk worden. Een herkenningspunt in het speelveld. Een betrouwbare factor bij de doelgroep. De grafische vormgeving en een strategie bepalen een belangrijke rol in de mate hoe je doelgroep je merk beleeft.

Vol enthousiasme werkt UnitR aan het bouwen van merken. Voor grote bedrijven, het mkb en voor zzp-ers. Wij geven vorm aan de meest uiteen lopende producten en diensten. Altijd gepositioneerd vanuit de kracht van het bedrijf. Altijd uniek en onderscheidend.

DE PASSIE
Bedrijven sterk in de markt zetten, het creëren van merken. Dat is waar het hart sneller van gaat kloppen. De meeste voldoening haalt UnitR uit het werken voor ondernemingen die de waarde van een merk erkennen en er werk van maken of van willen maken, om de merkbeleving te versterken.

TEVREDENHEIDSGARANTIE
Als ervaren reclamebureau garanderen wij je een branding die geheel in lijn is met het bedrijf. Creativiteit, kennis, goed kunnen luisteren en een no-nonsens aanpak zijn geen stoere kreten, maar wel belangrijke eigenschappen om tot het gewenste resultaat te komen. Ontdek het zelf en neem contact voor een persoonlijke kennismaking.

UnitR Geeft vorm



"WERK VERDIENT EEN STERK MERKOp het speelveld van communicatie kun je zelf een merk worden, een herkenningspunt. Een betrouwbare factor bij je doelgroep.JE MERK SERIEUS VERSTERKENBedrijven sterk in de markt zetten, het creëren van merken. Dat doet ons hart sneller kloppen. De meeste voldoening halen we uit werk voor klanten die de waarde van een merk erkennen. En die hun merkbeleving serieus willen versterken.VORMGEVEN VAN MERKENUnitR is een creatief reclamebureau. Van het ontwerp van de visuele identiteit tot de uitvoering: UnitR ontwerpt, begeleidt en adviseert en staat voor een optimaal resultaat. Wij ontwerpen de grafische aspecten. Gepositioneerd vanuit de kracht van het bedrijf. Altijd onderscheidend.UnitR Geeft merken vorm"
Adres: Newtonlaan 115 - 2.09, 3584 BH Utrecht
Telefoonnummer: 085 002 7730
Stad: Utrecht
Route: Newtonlaan 115 - 2.09
Postcode: 3584 BH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Born05 Born05 1 km Mooie inrichting
Buurt Folder Zuilen Buurt Folder Zuilen 4 km Reclame verzorgen voor lokale bedrijven via sociale media en huis aan huis..
Muto Reclame Dakborden Muto Reclame Dakborden 6 km Bedankt voor de Service ! Muto
Baron Reclame Baron Reclame 6 km Behulpzaam en professioneel. Zeer tevreden.
H I A N O creative H I A N O creative 6 km H I A N O creative produces content. Concepts for audiovisual projects big or small....
Postmen Postmen 6 km Super bedrijf. Deskundig en origineel
Airo-flex Reclame & Design Airo-flex Reclame & Design 7 km Ik had niet goeie ervaring met hun over wrappen stukje van mijn motor kappen.
Nourmedia web/sign/print Nourmedia web/sign/print 7 km Zeer tevreden over de website die Nourmedia heeft gemaakt. De website was goed en bin...
Sterren Media Sterren Media 8 km Music Label & Media Bureau
Recensies
We wisten al dat UnitR garant staat voor mooie website-designs, vandaar dat Gregor onze websites heeft gemaakt. Maar ook onze family-app is door UnitR vormgegeven. Gregor denkt actief mee in de mogelijkheden en adviseert daar waar nodig. Superfijne samenwerking!
Als tekstschrijver werk ik regelmatig samen met UnitR. Ik heb daarbij Gregor leren kennen als een echte topper in zijn vak en bovendien als een zeer plezierig persoon in de omgang. Hij denkt mee, is creatief en bewaart altijd de rust. Gebruikmakend van passende kleuren en vormen komt hij consequent met ijzersterke en volwassen concepten die precies kloppen bij de aard van de klant.
Martens keramiek was op zoek naar een frisse natuurlijke uitstraling voor hun circulaire product. Na een aangenaam kennismakingsgesprek waarin ideeën van beide kanten werden uitgewisseld, is er een mooi traject opgestart wat heeft geleid tot een professioneel en door ons gewilde uitstraling middels o.a. een huisstijlgids. UnitR heeft ons tijdens dit traject zeer kundig en professioneel begeleid en heeft proactief met ons meegedacht.
Erg tevreden over de samenwerking. UnitR heeft een huisstijl en logo voor mij ontworpen dat echt bij mij past.
Zeer creatief reclamebureau ze hebben al twee keer logo voor mij ontworpen waar ik zeer blij mee ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid