facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unique Coaching en Training

Unique Coaching en Training

Info

Jij bent Unique!
Coachend met praktische werkvormen gericht op wie je al bent coach ik je graag in die vraagstukken waar jij in wilt groeien.



"De gebieden waar ik in coach zijn thema's zoals: Privé werk balans, Grenzen, Identiteit, Burn-out. Ik ben opgeleid als transformissioneel coach waar de focus ligt op dat je kan veranderen. Veranderen door naar je eigen plekken te gaan die moeilijk zijn en het gezonde deel van jezelf aan te spreken om verantwoordelijk te nemen over je eigen leven. Verder ben ik gecertificeerd communicatie coach volgens het Life Language Model en ben ik opgeleid en gecertificeerd DISC en Drijfveren coach.Ik ben bij de beroepsorganisatie NOBCO geregistreerd en ik voldoe aan de eisen gesteld aan het Level Practioner van de NOBCO."
Adres:
Telefoonnummer: +31642222527
Stad: Ureterp aan de Vaart


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Unique Coaching en Training Unique Coaching en Training 0 meter Hillie is een fijne en professionele coach! Soms loop je tegen dingen aan, persoonlij...
Recensies
Hillie is een fijne en professionele coach! Soms loop je tegen dingen aan, persoonlijk en als team in een bedrijf, waar je extern hulp bij nodig hebt. Wij als team van Kantoormeubelen Nederland hebben de sessies met Hillie als zeer positief ervaren en profiteren er dagelijks van. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid