facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uniqresort

Uniqresort

Info

UniqResort, dé gespecialiseerde projectontwikkelaar als het gaat om tweede woningen in Nederland, Frankrijk en Florida.

Geschiedenis

UniqResort verzorgt op professionele wijze uw volledige aankoop. Uiteraard altijd in nauw overleg met u. Het is immers uw villa, uw toekomst.

Breed dienstenpakket
Het dienstenpakket van UniqResort gaat ver. Maar u bepaalt hoe ver. U heeft de keuze uit een breed pakket specialismen. Zoals juridische ondersteuning, bemiddeling bij het vinden van de juiste financiering en het opstellen van een contract. Maar ook bij gewone dagelijkse zaken als op naamstelling van water en elektra kunt u rekenen op UniqResort.

Maximale aandacht
UniqResortweet wat ze koopt. Of het nu de aankoopprijs betreft, de constructie, de locatie, lokale ontwikkelingen of de voorzieningen. Elk facet krijgt alle aandacht. Met als gevolg. Voor de koper letterlijk en figuurlijk een zeer aantrekkelijk beleggingsobject met een goed rendement en zonder zorgen.

Professioneel
De verschillen in taal, cultuur en wetgeving maken, ook in een land als Frankrijk, het inschatten van een situatie erg lastig. Voor onze medewerkers is dit echter dagelijks werk. Ons team bestaat uit pure professionals met een schat aan ervaring op het gebied van onroerend goed. Ze spreken de (vak)taal vlekkeloos.

Ervaring
Zoals gezegd, UniqResort is een zeer ervaren projectontwikkelaar. Prachtige recreatieprojecten als “Chateau des Gipières” in de Provence, “Residence Caesar Domus” nabij Saint Tropez, “Village Saint Loup” in Cap d’Agde en Boomhiemke op Ameland zijn hier uitstekende voorbeelden van. Maar waar wij uw speciale aandacht voor vragen zijn Golf de Gascogne en Harderwold. Twee prachtige projecten in respectievelijk Zuid Frankrijk en bij het Veluwemeer.

Full Service

To do Today verzorgt alles op de recreactieprojecten van de verhuur, schoonmaak en onderhoud, spinnenbestrijding tot groot tuinonderhoud. U wilt niet verhuren, maar u kiest wel voor gemak van de schoonmaak. Wij verzorgen de service op maat. Wij informeren u graag over onze service.

Adres: Wijnkopersgilde 6, 8253 GT Dronten
Telefoonnummer: +31321844734
Stad: Dronten
Route: Wijnkopersgilde 6
Postcode: 8253 GT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biologisch topdekmatras Biologisch topdekmatras 1 km 100% gecertificeerde biologische topdek matrassen
Kunststofplatenshop.nl Kunststofplatenshop.nl 1 km Diverse verschillende kleuren platen gekregen, de stickers van de platen zaten er nog...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid