facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uniq Hairstyle

Uniq Hairstyle

Info

Uniq Hairstyle is een leuke gezellige kapsalon gevestigd in Numansdorp.Voor het hele gezin van jong tot oud. Van trendy tot klassiek.

Geschiedenis

In de kapsalon word gewerkt met de producten van Four Reason. Er word gewerkt met de verf van Keune om mooiste kleur resultaten te halen. Door deze twee profesionele merken te combineren zijn alle mogelijkheden te bereiken van verzorging tot kleur en kleurbehoud. Ook is Uniq Hairstyle gespecialiseerd in het zetten van extensions.

Er word gewerkt met afspraak en zonder afspraak., Loopt u zonder afspraak binnen en is er even geen plek? Neem lekker plaats aan de tafel, neem een boekje en voor u het weet bent u aan de beurt.

Adres: Burgemeester de Zeeuwstraat 6B, 3281 AJ Numansdorp
Telefoonnummer: 0186-651210
Stad: Numansdorp
Route: Burgemeester de Zeeuwstraat 6B
Postcode: 3281 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Equipo Cabello Kapsalon Equipo Cabello 231 meter Enorme gezellige kapperszaak met bijzonder kundig en vriendelijk personeel.
Haarstudio Yang Haarstudio Yang 234 meter Yang is een heel goede kapper!
Katie's Hair Katie's Hair 553 meter Gezellige kapsalon voor het hele gezin. Voor jong en oud! Werkt alleen op afspraak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid