facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unigarant Verzekeringen N.V.

Unigarant Verzekeringen N.V.
Adres: Schutstraat 120, 7901 EH Hoogeveen, Nederland
Telefoonnummer: 088 299 3882
Staat: Drenthe
District: Hoogeveen
Stad: Hoogeveen
Route: Schutstraat
Huisnummer: 120
Postcode: 7901 EH


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Dit verzekeringsmaatschappij werkt alleen maar tegen. Mijn vrouw is met haar auto aangereden door een autobestuurder die verzekerd is bij Unigarant. Ze hebben alles netjes ingevuld, fout lag duidelijk bij de tegenpartij. Op verzoek van Unigarant is de schade getaxeerd bij een autoschadeherstelbedrijf in Utrecht. Vervolgens taxatierapport dat 175 euro koste naar Unigarant verstuurd. Na ruim 3 maanden moet mijn vrouw wederom haar schade laten taxeren bij hetzelfde autoschadeherstelbedrijf op verzoek van Unigarant zodat er ook een inspecteur van Unigarant komt beoordelen. Kon dit niet meteen al in eerste instantie??? Daarnaast heeft ze een autoverzekering bij de ANWB die dit eigenlijk zou afhandelen met Unigarant zoals ze dit al eerder aangaven maar die doen niks.
Krijg brieven in iemand anders zijn naam over niet betaalde rekeningen. De naam zegt eigenlijk al genoeg, dat is een duidelijk geval van oplichting geweest. Echter heeft dat helemaal niets met mij te maken. Die persoon als die al bestaat woont niet op mijn adres. 1x contact opgenomen en dit doorgegeven, zou opgelost worden, maar ik blijf incassobrieven ontvangen. Belachelijk slechte administratie houden ze erop na!
Gisteren om 11.00 uur claim ingediend voor twee omgeboekte vliegtickets vanwege familieomstandigheden, 11.15 uur toekenning claim per mail, 13.00 hele bedrag op mijn rekening. Ik viel echt van mijn stoel af. Fantastisch
Al jaren een doorlopende reis en annuleringsverzekering werelddekking.nDuidelijke voorwaarden, geen gedoe als je een keer schade hebt of een reis moet annuleren mits binnen de voorwaarden.
21 maart, 8:40 uur in de ochtend belde ik Unigarant om informatie te vragen over een scooterverzekering voor het werk, ze vertelden me dat ze dat soort verzekeringen niet hebben, dus ik heb het online opgezocht, na 5 minuten bellen kreeg ik een mail Er staat dat mijn scooterverzekering is beëindigd, ik heb ze nog nooit gevraagd mijn verzekering op te zeggen, dit bedrijf is totaal geen aanrader, ik vertel hem dat als hij Engels spreekt hij ja zegt en hij antwoordt alles in het Nederlands, vreselijke service, ik zou liever een robot hebben die geen emoties gebruikt op het werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid