facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uniek Eten

Uniek Eten

Info

Ik deel graag mijn reis naar een gebalanceerd leven en gezond eten. Op mijn blog kun je recepten vinden die vegetarisch en veganistisch zijn.

Geschiedenis

Hallo allemaal, Ik ben Sifra en woon in het mooie oude Zutphen, samen met mijn vriend en twee katten. Sinds begin dit jaar ben ik mijn eigen blog begonnen om mijn reis naar een gezondere levensstijl te delen en andere te kunnen inspireren. Naast het inspireren van andere is het voor mezelf ook een stimulatie. Door veel te experimenteren om zo nieuwe recepten te maken ben ik zoveel gezonder aan het leven. Ik raak elke dag weer geïnspireerd om elke maaltijd zo gezond mogelijk te maken. Alle leuke reacties die ik krijg zorgen voor een extra boost. Ik eet mijn hele leven als vegetarisch en ben sinds kort ook voor een groot deel veganistisch aan het eten. Veganistisch eten doe ik vooral omdat het goed voor mijn lichaam voelt en ik me er prettig bij voel. Ik ben niet perfect want ik hou wel van een broodje kaas of cappuccino maar deze reis maakt me elke dag weer bewuster en ik kan steeds meer laten staan. Mijn ervaringen, verhalen en lekkere recepten deel ik op mijn blog: www.unieketen.nl . Sporten is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn gezonde leefstijl. Helaas is dat op een gegeven moment te veel voor mijn lichaam geworden omdat ik te veel sporten en was het belangrijk dat ik mijn balans moest gaan vinden. Nu doe ik veel aan yoga en sport ik met maten, naast mijn bewustere en groenere eetpatroon heb ik meer balans gecreëerd. In de toekomst hoop ik mensen te inspireren hun eigen balans te vinden en hoop ik dat ik met mijn ervaringen en recepten mensen bewuster kan laten leven.

Adres: albardastraat 9, 7204 MG Zutphen
Telefoonnummer: 0683184492
ln.netekeinu@ofni
Stad: Zutphen
Route: albardastraat 9
Postcode: 7204 MG



op zoek naar gerelateerd: uniek eten en drinken, uniek vorden menukaart, uniek eten utrecht, bijzonder uit eten brabant, bijzondere locatie restaurant, grappige restaurants, bijzonder uit eten gelderland, originele etentjes
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Uniek Eten.

Zutphen boek

openingstijden, locatie, vervoer. albardastraat 9 zutphen persoonlijke blog kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Uniek Eten adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Uniek Eten. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Uniek Eten delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lola & Jo Lola & Jo 1 km Speciale honden voor bijzondere mensen
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid