facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unica Vloeren

Unica Vloeren

Info

Unica Vloeren is ruim 30 jaar een erkende naam in de vloerenbranche.

Geschiedenis

Unica Vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, troffelvloeren, gietvloeren en marmerstone voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen. Belangrijk is dat een vloer wordt gekozen die het beste past, namelijk de optimale verbinding tussen de te stellen eisen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Tevens kunt u bij Unica terecht voor advies over onderhoud van de vloeren.



"Al meer dan 35 jaar vakmanschapUnica vloeren heeft een breed assortiment met grindvloeren, marmerstone, troffelvloeren, gietvloeren en coatings voor consumenten en bedrijven. Afhankelijk van de toepassing en gebruik zijn er opties mogelijk waarbij wij u graag van persoonlijk advies dienen. Belangrijk is dat een vloer wordt gekozen die het beste past, namelijk de optimale verbinding tussen de te stellen eisen, de omgevingsfactoren en het besteedbare budget."
Adres: Röntgenstraat 6, 3261 LK Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186616901
Stad: Oud-Beijerland
Route: Röntgenstraat 6
Postcode: 3261 LK



op zoek naar gerelateerd: Marmerstone
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RobuustLiving RobuustLiving 119 meter Snelle levering, heel mooi en goede uitleg erbij hoe en wat qua netjes houden : echt ...
Van-An Van-An 847 meter Lifestyle voor moeder en kind
Nordic Moods Nordic Moods 1 km Vertaald door Google Vroeger kocht ik daar wat producten, maar sinds ze verzending he...
The Scandinavian The Scandinavian 1 km Vertaald door Google Vroeger kocht ik daar wat producten, maar sinds ze verzending he...
Het Hof Oud-Beijerland Het Hof Oud-Beijerland 1 km Inspiratie voor huis, tuin, keuken, lijf & leden vind je bij Nordic Moods, Howarths I...
Home Trends Home Trends 1 km Leuke zaak mooie hebbe dingetjes voor cadeautje. Planten bloemen oké. Prijs technisch...
Nuance Interieur Nuance Interieur 1 km Mooie winkel! Heeft unieke interieur! Bedankt voor jullie service!
Vloerencentrum de Hoekse Vloerencentrum de Hoekse 1 km Super service ,wat kan ik anders over mij zelf zeggen, Fam. Bedrijf dat is merkbaar.
Sanibell BV Sanibell BV 1 km Loslatend fineer Badkamermeubel! Werkelijk onbegrijpelijke reactie op klacht van badk...
Mintlight Mintlight 14 km Mintlight.nl - Stoere industriële lampen met karakter.
Recensies
Inmiddels hebben wij onze unica grind vloer al 12 jaar en er nog geen moment spijt van gehad. Nadat we heel fijn geholpen zijn in de showroom met advies en leuke kleurvariaties hebben daarna de heren een schitterende vloer gelegd. Ik kan iedereen een grindvloer aanraden en zeker 1 van unica vloeren. Helemaal top. De eerste foto's zijn toen de vloer in 2009 gelegd werd en de laatste van een grondige schoonmaak met een schrobmachine in 2021.
Hele goede ervaringen met dit bedrijf, zeer vakkundig en komen alle afspraken na. Eindresultaat is fantastisch. Inmiddels hebben zij 4 vloeren gerealiseerd. Een aanrader.
We zijn heel blij met de vloer, het ziet er zo prachtig uit! We hebben een marmer stone vloer laten leggen. Wij zijn heel erg content over de klantvriendelijkheid en professionaliteit waarmee Unica vloeren ons bejegend heeft. Een zeer fijn bedrijf met een no nonsens houding.
Contact verliep oké. Prijs aanvraag gedaan voor 4m2. Aanvullende foto’s verstuurd alvorens de prijs volgende. 625,- per m2. 2500,- tot 3000,- daar zou het op uitkomen. Wedervraag gesteld echter bleef opvolging uit. Hopelijk komt er nog een reactie omtrent mijn vragen...
Een aanrader. Je krijgt er eerlijk advies, passend bij jouw situatie. Ze verkopen geen nonsens en je krijgt kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Kundige mensen die al heel lang hun vak verstaan.
Zeer uitgebreid en heel fijn geholpen, ook in de kleurkeuze denken ze mee. 2 proefstalen laten maken, kunnen niet wachten om het te zien, hoe ze geworden zijn..
Goed en vakkundig geholpen. Aandacht voor de klant en zn vragen. Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid