facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Unic Kappers

Unic Kappers

Info

Ons

Geschiedenis

Pure passie voor het kappersvak met als doel het beste uit de klant naar voren te halen, dat zijn wij!

Relax
Rust en ontspanning vormen belangrijke ingredienten. In onze relaxstoelen krijgt het wassen van uw haar een nieuwe dimensie. Tijdens het wassen ondergaat u een heerlijk ontspannende wasmassage met producten van onze verzorgingslijn. Op basis van onze kennis, vakkundigheid en jouw wensen wordt er een keuze gemaakt welk product het beste bij jou past. Vraag ook naar onze ontspannende hoofdhuidmassage. Een unieke ervaring voor jou en je haar. Unic is onthaasten en genieten.

Coupe - Styling - Color
Onze ervaren en getalenteerde haar- en kleurspecialisten voorzien u van deskundig advies. Elke styliste neemt uitgebreid de tijd voor u. Wij kijken naar het totaal plaatje. Door sterke kanten te accentueren zorgen onze stylisten ervoor dat uw haarcoupe, styling en kleur perfect in harmonie zijn.

Make-up
Ook kunt u bij onze visagisten terecht voor een touch-up of een uitgebreide make-up behandeling die perfect aansluit op de fashion trends van het seizoen.

Store
Alle haarverzorging- en make-up producten die wij gebruiken worden verkocht in onze store, zodat je haar altijd de professionele verzorging krijgt die het in topconditie houdt!

Adres: Hoofdstraat 79, 2678 CG De Lier
Telefoonnummer: 0174-514242
Stad: De Lier
Route: Hoofdstraat 79
Postcode: 2678 CG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Restyle De Lier, Kapper Barbier, Barbier De Lier, Thuiskapper De Lier, Kapper Naaldwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Remon's Kappers en Barbier Remon's Kappers en Barbier 213 meter Leuke zaak met vriendelijk en kundige mensen. Ik kom er graag!
Tess kniptathome Tess kniptathome 311 meter Hema in de Lier is een kleine, maar goed gesorteerde winkel hiervoor een grote + Hela...
Queenies hair and beauty Queenies hair and beauty 640 meter GESLOTEN ivm ZWANGERSCHAP
UpstHairs By Tamara UpstHairs By Tamara 2 km Professioneel advies. Op afspraak, dus geen lange wachtrijen. Service met een glimlac...
Recensies
Ik ben zó blij met mijn haar. Ik ben 48 en heel erg grijs. Ik was erg blond en bleek. Elke 2 weken die uitgroei, grrrr. Men snapte gelijk wat ik bedoelde. Een kapper die het vak verstaat! Ze nemen de tijd. Héél goed advies en luisteren. Ik ga absoluut weer terug. Ook erg blij met @infinitybraids.com
Al vanaf mijn 8e ga ik naar deze kapper en behalve wat uitstapjes bij barbiers in het buitenland ben ik nog nooit ergens anders heen geweest en dat heeft natuurlijk zijn redenen.
Leuke zaak en gezellig Vriendelijke en gezellig personeels Als klant kom ik daar graag
Leuke zaak maar vooral goede en leuke kapster top
Top Kapsters! Vrolijk, vriendelijk en professionals!
Kundig en ervaren kapsters
Perfect geknipt. Gezellig personeel.
Altijd fijn bij Unic!
Professioneel advies!
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Unic Kappers met het openbaar vervoer


De Lier, Hoofdstraat 270 meter
455
De Lier, Hoofdstraat 280 meter
455
De Lier, Kijckerweg 310 meter
455
De Lier, Kijckerweg 310 meter
455
De Lier, Zwetburgh 420 meter
455

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid