facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Underground Dance Events

Underground Dance Events

Info

Underground Dance Events is het platform in het netwerk van organisaties, artiesten, locaties, leveranciers en wetgeving.





Geschiedenis

Underground Dance Events is het platform in het netwerk van organisaties, artiesten, locaties, leveranciers en wetgeving.

U.D.E. houdt zich bezig met het structureren, organiseren en faciliteren van dance events en festivals.
Artiesten platform, locatie voorziening, wetgeving, catering, logistieke ondersteuning, AV verzorging zijn enkele aspecten waarin U.D.E. sterk in staat.

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op via het onderstaande email adres of via social media.

[email protected]



"Cools Dance & Events bestaat al ruim 50 jaar en is in 1968 opgericht door Harry en Leny Cools.De dansschool heette voorheen Dans-en Partycentrum Harry Cools en is een familiebedrijf.Vanaf 1999 hebben wij, Gudo en Suzan Cools het roer overgenomen.Cools Dance&Events is de nieuwe naam van onze organisatie. Bestaande uit 4 onderdelen:1. Dansschool2. Theaterschool3. Partycentrum4. Opleidingscentrum"
Adres:
Stad: Alphen aan den Rijn


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Love Soul & Dance Love Soul & Dance 2 km Dance like nobody's watching!
Boooth Boooth 3 km 16-6-23 hebben wij tijdens onze bruiloft gebruik gemaakt van de mooie service van Boo...
Bysjuuls Bysjuuls 3 km Events & Production
Lovely Beauty Lovely Beauty 4 km Lovely Hair & Make-up is onderdeel van Lovely Weddings. Wij zijn gespecialiseerd in h...
Teambuilding Aan Tafel Teambuilding Aan Tafel 4 km Via diverse spelvormen die aan tafel(s) plaatsvinden, wordt er gezorgd voor een beter...
Imogen Productions Imogen Productions 5 km Snel, accuraat en effectief dat is de werkwijze van Morgann. Waar wij aan het worstel...
For You Events For You Events 5 km Organisatie van Braderieen en beurzen
Quality Cocktails Quality Cocktails 5 km GE-WEL-DIG. Echt een toevoeging op onze bruiloft!
Techno Aan Den Rijn Techno Aan Den Rijn 5 km Techno aan den Rijn. Een pagina voor HET nieuwe techno feest in Alphen aan den Rijn....
Roes Creatie Roes Creatie 5 km Op deze pagina vind je projecten en evenementen waar ik aan (mee)werk. Hierin zul je ...
Trouwambtenaar / BABS Monique Trouwambtenaar / BABS Monique 6 km Trouwen, het hernieuwen van je gelofte of het bevestigen van jullie onoverwinnelijke ...
BearGoods BearGoods 6 km De beste cadeaus voor elke gelegenheid zoals Sint, Kerst en Valentijnsdag vind je bij...
Recensies
Wij hebben hier 3 danslessen gevolgd voor de openingsdans op onze bruiloft... we hadden allebei geen enkele danservaring maar de lessen waren erg leuk en prima te doen! Uiteindelijk een mooie openingsdans neer kunnen zetten!
Deze dansschool heeft heerlijke sfeer de eigenaren zijn niet alleen professioneel maar ook vriendelijk en zeer correct. We genieten telkens van : echte aanrader !
Onwijs leuke en gezellige dansschool. Mijn dochter gaat wekelijks met super veel plezier hier dansen.
Een hele leuke dansschool met hele fijne docenten. Naast de danslessen worden geregeld dansavonden georganiseerd om de pasjes nog eens goed te kunnen oefenen of om gewoon een hele leuke avond te beleven!
Als dansdocent geef ik oa klassiek ballet, g-klas voor de jeugd, yoga/pilates en peuterdans. Binnen de dansschool hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich snel op zijn/haar gemak voelt. En waarbij de danslessen plezier uiteraard voorop staat!
Een dansschool waar ik me snel thuis voel. Met leuke georganiseerde avondjes uit om je danspasjes extra te oefenen. Ze kennen je snel bij naam en dat voelt al snel alsof je er jaren danst. Voelt goed hier!
Super dansschool! Fijne mensen! Heel veel gezelligheid. Echt een aanrader!
Hele prettige dansschool met een gezellige groep docenten. Er worden regelmatig gezellige avonden georganiseerd!
Ontzettend gezellige dansschool met enthousiaste docenten die je op een leuke manier leren dansen!
ik zelf heb 5 jaar gedanst bij harry cools, en nu volgt mijn dochter er de musical en zanglessen, ze vind het erg leuk en gaat er graag heen en voelde zich snel thuis. De docenten geven enthousiast les. Het is gewoon een gezellige dansschool!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid