facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Una Volta

Una Volta
Adres: Stationsweg 7, 4101 NG Culemborg, Nederland
Telefoonnummer: 0345 227 228
Staat: Gelderland
District: Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Stationsweg
Huisnummer: 7
Postcode: 4101 NG


Openingstijden

maandag: 11:00–22:00
dinsdag: 11:00–22:00
woensdag: 11:00–22:00
donderdag: 11:00–22:00
vrijdag: 11:00–22:00
zaterdag: 11:00–22:00
zondag: 11:00–22:00

Recensies
Restaurant met goed eten op een mooie locatie. Tof dat ze de oude details van het gebouw in stand hebben gehouden.nDe bediening was vriendelijk en we hoefden niet lang te wachten. Het eten smaakte goed, fijn ook dat er een optie was voor een kleinere pizza, voor mensen met wat minder trek. Echter was het nog steeds een prima portie.
Lekker gegeten voor een degelijke prijs. Het personeel leek wel wat overweldigd. Jonge lui die erg hun best doen, maar die niet helemaal het overzicht leken te hebben. Wel hebben we een hele fijne avond gehad, dus met ervaring onder de riem komt dat vast helemaal goed!
Parkeren kan vlak bij gratis op een klein parkeerterrein. Het gebouw is de originele stationshal wat het een unieke sfeer geeft omdat de oude staat is behouden. De bediening komt niet heel ervaren over, maar dat kan vanwege vakantie tijd zijn. Drinken bij verkeerde mensen zetten, moeten vragen om te bestellen, tegen elkaar aan lopen, met maar heel weinig borden lopen, dienblad op tafel zetten bij uitserveren maar zijn verder wel aardig, netjes en doen hun best. Menu is ruim in keuze en ook netjes van prijs pasta 11-17, pizza 11-16, vlees 18-25. Voorgerechten waren goed, carpaccio zat een flinke berg groente op, brood was wat hard aan de buitenkant. Pizzas waren goed en pasta pesto leek op andere pesto basis maar wel lekker. De pasta gabas was alleen gekookte pasta met de gabas en zat erg weinig smaak aan helaas. Chocolade cake was erg machtig maar goed van smaak. Er zat alleen wel een beschimmeld besje bij! De limoncello en titanium waren wel goed.
Leuk restaurant, lekker eten, top personeel en ook nog eens in een mooi historisch pand!
Dagelijks reis ik met de trein langs dit restaurant op, maar ik wist niet dat hier zo'n leuk plekje verborgen zat! We hebben hier heerlijk gegeten. Zowel de pasta en pizza als het toetje waren erg lekker. De bediening was ook erg vriendelijk en het restaurant was gezellig ingericht. Ik vond het van buitenaf alleen wat lastig te vinden, het zit namelijk een beetje verstopt. Maar al met al zou ik deze plek omschrijven als een verborgen parel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid