facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Umami Hengelo

Umami Hengelo

Geschiedenis

De keuken van Umami is een mix van verschillende Aziatische keukens. Door bewust te kiezen voor “de Oriënt” zijn wij niet gehouden aan bepaalde landen of streken en kunnen we de mooiste gerechten uit het hele Verre Oosten gebruiken.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.

De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.
De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan marktverse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.

Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet, laat het dan van te voren aan ons weten en wij zorgen ervoor dat ook u een onvergetelijke ervaring zult hebben in ons restaurant.

Adres: Deldenerstraat 24, 7551 AG Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 074-2919290
Stad: Hengelo
Route: Deldenerstraat 24
Postcode: 7551 AG


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Umami Hengelo reserveren, Sushi Hengelo, Umami Enschede, Umami Sushi, Kami Sushi Hengelo, Umami menukaart, Sushi bestellen Hengelo, Restaurant Hengelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kami Sushi Kami Sushi 515 meter Na aanraden van vrienden, toch hier langsgeweest.Het eten is lekker,veel sushi keuze ...
Recensies
Het eten was super! Alles wat we probeerden was erg lekker. Rode huiswijn was lekker. De bediening was goed! Goeie uitleg iets later op de avond hadden ze iets meer in de gaten moeten houden voor de rest top! Het is jammer dat ze buiten aan de grote weg zitten. Binnen erg mooi en leuk ingedeeld.
In het verleden vaker geweest en we keken er erg naar uit met ons vieren. We vonden allemaal de kwaliteit goed, maar niet van het niveau dat we kenden. De prijs/kwaliteit verhouding vinden we niet passen. Met 3 wijntjes pp, een normaal arrangement qua eten en een rekening à €320,- Dat hebben we ervoor over, maar dan moet het niveau écht beter!
Wat een geweldig restaurant is dit, fantastisch eten, goede service Eten: 5/5
Kwaliteit is hier te vinden. Hele goede gerechten en leuke plek om te zitten. Je merkt dat het personeel ook echt betrokken is met de gasten.Eten: 5/5
Aanrader!! Gezellig ingericht heel fijn personeel en vooral lekker eten. Helaas hadden we niet zo veel trek, want het menu zag er erg aantrekkelijk uit. Dus klein voorgerechtje en een hoofdgerecht. Zijn we nog eens in de buurt, komen we zeker weer.
Heerlijk gegeten. We hadden de proeverij en dit is een aanrader. Mooie gerechten met verse ingrediënten. Nog nergens zo een lekkere wasabi op; pittig maar ook zoet zuur. Top bediening.Eten: 5/5
Een heel goed restaurant, prima eten. Geweldige bediening !! Een aanrader !!
Het eten is FANTASTISCH. Het enige wat ik mis is de ontvangst als je binnenkomt. Er wordt geen goedenavond gezegd door personeel. Je wordt aangekeken maar ze zeggen geen goedenavond. Misschien bang om aangesproken te worden. Zeg als personeel zijnde "er komt zo iemand bij u". Je staat een beetje "verloren" te wachten tot iemand bij je komt en je jas aanneemt. Verder is het TOP! Zit je eenmaal dan word je in de watten gelegd. Ik kom zeker graag terug.
Echt een aanrader, super lekker gegeten, fijne sfeer en vriendelijk team Echt een smaaksensatie wat sushi betreft!
Begrijp me niet verkeerd: het eten was prima. We hadden het proeverij menu. Maar voor 55 euro pp en een paar drankjes kwamen we uit op zo'n 140 euro. Dat was het volgens mij niet waard. Misschien is het eten van de kaart qua prijs-kwaliteit beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid