facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ultra Fun

Ultra Fun

Info

Verhuur van opblaasbare figuren zoals abraham, sarah & baby. Partyverhuur: tenten, statafels, heaters en meer.



"Verhuur van opblaas- en partyartikelen. Springkussens, abraham & sarah, partytenten, baby, ranja koe, statafels, heaters en meer."
Adres: Irisstraat 19, 7906 NG Hoogeveen
Telefoonnummer: 0648552021
Stad: Hoogeveen
Route: Irisstraat 19
Postcode: 7906 NG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Verjaardagspop huren, Poppen verhuur Drenthe, Verhuur Hoogeveen, Fun verhuur Drenthe, Opblaasbare pop 80 jaar, Pop in de tuin 30 jaar, Abraham pop huren Assen, Opblaaspop Verhuur Hardenberg
Recensies
Prima voor elkaar, komt afspraken na.
Contactformulier op de website werkt niet, mailcontact gehad aangezien ik niks hoorde. Dag en tijd voor ophalen afgesproken. Toen we het opblaasfiguur gingen ophalen, hebben we gebeld. Maar telefonisch contact was niet mogelijk. Dus via WhatsApp contact gehad, dat we een half uur verlaat waren. Aangekomen op het adres, bleek het een flat te zijn. Toen we aanmelden moesten we de pop maar voor de schuurdeur wegpakken. De verhuurde dus niet gezien of gesproken. Vervolgens nogmaals aangebeld om te overleggen over de ophaal datum. Afgesproken dat we of de zondag of maandag ochtend want de middag was niet handig voor de verhuurder het opblaasfiguur zouden terug brengen. We gingen ervanuit dat we de hele zondag terecht konden. Mijn broer was zo lief om voor ons het opblaasfiguur terug te brengen. Dus wij hebben de verhuurder geappt en gebeld dat hij eraan kwam. Geen reactie. Toen mijn broer voor de deur stond bleek de verhuurder niet thuis. Dus hem weer geappt, dit maal reageerde hij wel en zei dat hij niet thuis was. Uiteindelijk heeft mijn broer de zak voor de deur gezet, dit hebben wij gecommuniceerd naar de verhuurder. Vervolgens was de boodschap dat het een dure pop was en dat wij aansprakelijk zijn, als het ding eventueel weg zou zijn. De toon werd ook onprettig. We moesten maar bij buren aanbellen en hem weer bij de schuur zetten. Omdat we het toch netjes wilden doen, zijn we weer teruggereden en hebben we maar bij alle buren aangebeld en de pop achter de deur gezet. Al met al een onprettige manier van communiceren. Was prettig geweest als verhuurder ook zelf verantwoordelijkheid neemt voor het maken van een terugbrengen afspraak en niet alles direct bij ons neerlegt. Flexibel is de verhuurder wel maar professioneel allerminst. Toch 1 ster, omdat het figuur wel zijn werk gedaan heeft.
Bedrijf is telefonisch niet te bereiken. Reageert niet op een bestelling via de site. Uiteindelijk alleen via sms contact en blijkt bestelde niet meer beschikbaar. Op herhaaldelijk verzoek om telefonisch contact geen reactie gehad.
Goed materiaal en reageerde snel op berichten
Gewoon goed..afspraak is afspraak en doen niet moeilijk!
Afspraak is afspraak, en doen niet moeilijk!
Geen idee nooit geweest‍
Zeer goed bevallen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid