facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ultimum BV

Ultimum BV

Info

Ultimum ★★ is sinds 1997 een betrouwbare ICT-partner voor kleine en grote organisaties. Wij bieden maatwerk en excelleren hierbij in Outsourcing & Beheer, Cybersecurity en Detachering. Zo kan uw organisatie blijven doorgaan, zonder zorgen om de ICT.

Geschiedenis

Ultimum ★★ is een professionele dienstverlener in de informatietechnologie. Wij werken met een dynamisch team in een open, informele maar professionele cultuur. Onze opdrachtgevers zijn veelal gerenommeerde bedrijven en instellingen met complexe en uitdagende technische infrastructuren.

Ultimum ★★ is ISO-9001 en NEN-4400 gecertificeerd en heeft een ABDO status waarmee we diensten kunnen leveren aan de meeste geheime diensten van Nederland. Tevens zijn wij de grootste RedHat business partner in de Benelux en Microsoft Gold Certified Partner.

Wij staan altijd open voor nieuwe collega specialisten die wonen en willen werken in de Randstad, binnen de volgende specialismen:

- Unix, Linux & Opensource
- Netwerken & security
- Microsoft, Server Based Computing & virtualisatie
- Outsourcing & cloud diensten

Ultimum ★★ heeft het keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling ontvangen. Het keurmerk geeft aan dat Ultimum ★★ bovengemiddeld aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Dit is mede tot stand gekomen door de omgeving die binnen Ultimum ★★ gecreëerd is voor de persoonlijke groei van medewerkers. Opleidingsfaciliteiten, workshops, interne kennisdeling en goede beloningen voor het halen van examens. Bij Ultimum ★★ staat opleiding centraal zodat je bij bent met de laatste technology en deze ook bij de klant kan implementeren.

Adres: Versterkerstraat 4, 1322 AP Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31881189898
Stad: Almere-Stad
Route: Versterkerstraat 4
Postcode: 1322 AP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Ultimum vacatures, Ultimum servicedesk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dare It B.V. Dare It B.V. 750 meter Fijn contact en leuke medewerkers. Ze zijn erg oplossingsgericht!
Secured by Design B.V. Secured by Design B.V. 921 meter SbD is een organisatie gespecialiseerd in ICT Security. Wij doen o.a. penetratieteste...
Managed WordPress Hosting Managed WordPress Hosting 3 km WordPress hosting done right, gratis email, support in het weekend, geoptimaliseerde ...
High End Laptops High End Laptops 6 km Heel erg slecht. Heb 4 keer gebeld en moet nog steeds terug gebeld worden. Wilde beta...
ICTJobhouse B.V. ICTJobhouse B.V. 99 km Mooie site. De plek voor ICT specialisten.
Recensies
security, managed services,detachering allemaal diensten die Ultimum op een geweldige manier doet, als ex werknemer zal ik ze missen want wat ze zeggen doen ze!!
Goed bedrijf leuke klanten mooi leeromgeving.
De beste werkgever ooit! Ontzettend aardig en kundig personeel. Hier vind je de beste ICT consultants
Erg vaag bedrijf, geen aanrader.
Goede werkgever
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid