facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ultimate Football Academy

Ultimate Football Academy

Info

Techniek, loopcoördinatie en stabiliteit trainingen voor kinderen in verschillende leeftijdscategoriën. Ook voor keepers.

Geschiedenis

Onze visie

Voetbal evolueert, net als de mens, voortdurend. Daarom is het belangrijk ons voortdurend de vraag te blijven stellen hoe we spelers nog beter kunnen opleiden. Daarom beschrijven wij op de 3 belangrijkste speerpunten om van jongs af aan mee aan de slag te gaan, namelijk:

Techniek
Loopcoördinatie
Stabiliteit

Qua indeling kijken wij niet naar leeftijd, maar naar voetbalniveau. Een kind van 7 die in een F1 speelt, is qua techniek, loopcoördinatie en stabiliteit vaak verder dan een speler van 10 die in de E8 speelt.



Adres: Viersepoort 23, 2152 RP Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0643041273
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Viersepoort 23
Postcode: 2152 RP



op zoek naar gerelateerd: Academy football serie, Tornooi Nieuw-Vennep, Internationaal tornooi Nieuw-Vennep, Fc vv, Football School, Zaalvoetbal Nieuw-Vennep, FC VVC, Jaarplanning voetbalvereniging
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Personal Training Basicfit Nieuw-Vennep Personal Training Basicfit Nieuw-Vennep 754 meter Super fijne locatie van basic fit. Laag drempel ig en geen macho’s of poppetjes
Stefan Maerten Personal Training Stefan Maerten Personal Training 762 meter Door middel van persoonlijk gestelde doelen verzorgen wij een professioneel coaching/...
Only4Stars Only4Stars 2 km An experienced and passionate football management agency with branches in Amsterdam, ...
Recensies
Leuke en gezellig verenging. Draait op de vele vrijwilligers. In de ochtend op zaterdag is het wel vaak spitsuur qua parkeren. Kantine heeft niet echt een gezellige uitstraling, maar compleet assortiment aan hapjes en dranken. Ik kom hier graag.
Prima dat deze voetbalclub zijn velden beschikbaar stelt voor de jeugd om te trainen on deze barte tijf
Is ook een onderkomen van verschillende Dart teams. Zeer gezellige gasten achter de bar op die avonden, en alles vrij willig. Altijd leuk om langs te komen daar.
Leuke voetbalclub. Alleen wel een windtunnel, dat is het enige nadeel. Verder vriendelijke mensen, en goede koffie langs de lijn.
Leuke kantine ...maar pas op dat je niet afgezet wordt door de mensen achter de bar
Geweldige voetbalvereniging in Nieuw-Vennep, goede jeugdafdeling, gezellige vereniging.
Ze hebben het goed aangepakt, mooie voetbalvelden en goed geregeld allemaal!
Goede ontvangst gezellige kantine vriendelijke bediening Top
Mooie kantine, vriendelijke teams. Scheids is wel vaak thuisgezind.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid