facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ultimate Dream

Ultimate Dream

Info

Wij zijn de jongste en nieuwste swingersclub van Nederland.

Geschiedenis

Wij zijn de jongste en nieuwste swingersclub van Nederland. Op dit moment zijn we hard aan het werk om voor jou dé "ultimate dream" te creëren. Al bij binnenkomst zul je ervaren in een totaal andere wereld terecht te zijn gekomen met bijbehorende luxe èn sfeer waarin veel kan maar niets moet. Samen of met andere een avondje ontspannen op een speciale manier.



Opening medio oktober 2016.



"Ultimate Dream – De Ultieme SwingersclubWaarom wij anders zijn dan andere swingersclubs? Bij Ultimate Dream doen we er alles aan om jullie de ultieme avond uit te laten beleven. Een stijlvol en eigentijds interieur, een uitstekend restaurant en goed uitgeruste bar, fraaie dansvloer met passende muziek, een loungeruimte met relaxbanken, voldoende relaxruimtes om je terug te trekken, en niet te vergeten professioneel en klantvriendelijk personeel met persoonlijke aandacht voor al onze gasten."
Adres: Willemstraat 9B, 5741 PA Beek en Donk
Stad: Beek en Donk
Route: Willemstraat 9B
Postcode: 5741 PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tati's dance agency Tati's dance agency 171 meter Super leuke zumba voor kinderen en volwassenen.
Joyce handel enzo Joyce handel enzo 485 meter Dit heb ik nog nooit meegemaakt zo goed! Breed aanbod en zeer beleefde communicatie. ...
Outdoor Laarbeek Outdoor Laarbeek 888 meter Outdoor Laarbeek organiseert buitenactiviteiten voor groepen.
PA Bags PA Bags 951 meter PAbags is fabrikant van diverse soorten tassen zoals zorg-, fiets-, sport-, hand- en ...
PA Covers PA Covers 951 meter PAcovers is fabrikant van maatwerk zeilproducten voor vele toepassingen, zoals verand...
Job van Berkel Schilderwerken Job van Berkel Schilderwerken 964 meter "Voor het binnen en buiten schilderwerk van uw woning of bedrijfspand."
Made at Home Made at Home 2 km Op deze site laten creatieve mensen hun creaties zien gemaakt met Made@Home producten...
Donkey Kinderdagverblijf & BSO Donkey Kinderdagverblijf & BSO 2 km Welkom bij Donkey
H&S Paint B.V H&S Paint B.V 2 km High end spuiterij gespecialiseerd in : design en metaal coatings
Verbugt Speciaalbouw Verbugt Speciaalbouw 2 km vriendelijke eigenaar. hele grote collectie modelbouw beschikbaar
Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken B.V. Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken B.V. 2 km Echt super service tijdens onze verbouwing meermaals gebruik gemaakt van de container...
Benik Houthandel en Zagerij Benik Houthandel en Zagerij 2 km Niks te klagen ,alles volgens afspraak. Zeer tevreden
Recensies
Prachtige, goed onderhouden club. Niet te groot, zeker niet te klein. Alles gelijkvloers waardoor het overzichtelijk is. Speelruimtes zijn netjes en worden zichtbaar door personeel verschoond tussendoor. De ruimtes zijn qua aankleding een klein beetje eentonig soms, maar past wel weer bij de algehele look van de club. De grote ruimte naast de bar oogt speels. Het eten is prima in orde voor een lekkere hap s'avonds waar rekening is gehouden met vegetariërs. De muziek stond aangenaam, niet overmatig hard bij binnenkomst waardoor je rustig met mensen in gesprek kunt gaan. Voor wie een dansje willen maken is er later op de avond ook ruimte voor. Helaas door de temperaturen in het buitenbad niet kunnen spetteren, maar de binnenshuise bubbelbaden waren een prima plek voor wat waterpret en ontspanning. Al met al, een hele fijne club waar we graag nog eens terug 'komen'.
Relatief kleine club. Vriendelijk personeel. Schoon en overzichtelijk. Eten is prima. Leuke thema's
Ten eerste wil ik iedereen die naar Temptation wil gaan een fijne avond wensen. op de foto's is het een mooi club maar niks is waar. het is een patatzaak met vieze ruimtes waar je ordinaire sex kan hebben met een stelletje bar hangers. de kamers ruimtes die ze hebben is niks meer dan een paar vieze matrassen. het eten is echt heel slecht. bij de bar krijg je B merken en zeer zuinig geschonken.. puntje bij paaltje echt een zeer vieze en slechte zaak...! en als hoogte punt is mijn leren jas daar ook nog eens verduisterd door het personeel.. dus niet gaan zonde van je geld...!!
Zeer netjes en verzorgd. Eten en personeel lekker lol
Gezellige club met veel buitenplek en 2 jacuzzi
Mooie club, gezellige mensen, goed en toegewijd personeel en dj’s zijn top! Ook diverse thema-avonden waardoor het spannend en interessant blijft. Gaan we zeker vaker naar toe.
Leuke sfeer...geweldig personeel
Mooie club alleen geen privé ruimte zo dat je 1 op 1 bezig kan zijn. Eten enzovoorts goed
Nieuwe eigenaars sinds 2017 Officiële Opening 13 & 14 Januari.
Geweldig hoor
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ultimate Dream met het openbaar vervoer


Beek en Donk, Oranjelaan 260 meter
25
Beek en Donk, Oranjelaan 280 meter
25
Beek en Donk, Brandstraat 480 meter
25

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid