facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ultiem Automotive

Info

Auto aankoopkeuring & Maserati trouwauto verhuur



"Ultiem Automotive is een autobedrijf dat sinds 2019 voornamelijk actief is in de in- en verkoop van gebruikte auto's. Bij het bedrijf staat niet alleen het verkopen van kwalitatieve auto's, maar ook het bieden van een aangename beleving centraal. Het assortiment bestaat uit zorgvuldig geïnspecteerde en gereconditioneerde voertuigen. Deze occasions zijn rijklaar en op afspraak te bezichtigen in een showroom gevestigd in het Limburgse Voerendaal. Daarnaast kunnen klanten bij Ultiem Automotive ook terecht voor advies, aankoopkeuringen, zoekopdrachten, import, transport, reconditionering én begeleiding bij het kopen en/of verkopen van hun eigen auto."
Adres:
Telefoonnummer: +31652526463
Stad: Hulsberg



op zoek naar gerelateerd: Aankoopkeuring auto België
Recensies
Na een lange zoektocht met veel bezoeken aan verschillende autogarages, uitgekomen bij Ultiem Automotive. Het is inmiddels de tweede auto die binnen de familie bij dit bedrijf is gekocht. Ik had in eerste instantie een andere auto op het oog, echter viel mijn oog op nog een andere auto. Het contact heb ik ervaren als vriendelijk, snel, vrijblijvend en laagdrempelig. Er werd mij ruimte geboden om uiteindelijk beide auto’s uitgebreid te bekijken en ook een proefrit met beiden auto’s was geen enkel probleem. Bedankt voor de positieve, prettige, behulpzame en geduldige service!
Toen ik mijn auto liet keuren bij Baadjou in Voerendaal, vroeg ik daar of ze een goede, betrouwbare autohandel kende, want ik had toch een nieuw tweedehandsje nodig. Zij zeiden dat de autohandelaar bij hun tegenover heel mooie auto's had en ook te vertrouwen was. Ik ben meteen na de keuring daarheen gelopen en Timo was ook nog aanwezig. Er stonden een aantal mooie auto's voor de deur maar Timo zei dat ie voor mij meteen aan de slag zou gaan. Alle toezeggingen door hem gedaan, klopten helemaal en mede door zijn hulp heb ik nu een mooie tweede hands Fiat Panda gevonden. Timo, heel erg bedankt. Je bent een fijn mens om mee om te gaan en door jouw kennis en kunde kun je waarschijnlijk een hoop mensen gelukkig maken. Heel erg bedankt, hopelijk slaag ik de volgende keer bij jou. MvG, Roos Mestrini Cadier en Keer
Vriendelijke ontvangst met koffie. Ik had een Nissan Note gekocht. Verrassing! Toen ik hem ging halen zat hij onder een doek. Spannend, mocht zelf de doek eraf halen. Erg leuk gedaan. Goede service. Alles super goed in orde en mooi gepoetst. Zeer tevreden klant.
Onlangs een C1 gekocht bij Timo. Hele goede service, klantvriendelijk en raad dit bedrijf zeker aan bij iedereen. Reageerde ook meteen toen ik vroeg om de auto te komen bezichtigen. Zeer tevreden klant.
Vanmiddag bij Timo een Citroën C1 voor mijn zoon gekocht. Prima geholpen . Fijne en behulpzame man voor als je een tweedehands auto zoekt. Auto zag er prima verzorgd uit en alles was snel en goed geregeld. Wij kunnen hem zeer aanbevelen. Bedankt voor de fijne service.
Leuke Nissan Pixo gekocht, helaas deed de auto het niet meer na 14 dagen. Contact gehad met Timo, hij reageerde zelfs in zijn vakantie. Auto werd naar garage gebracht en Timo heeft alle kosten zelf gedekt. Uiteindelijk aircopomp kapot, en daarom starten de auto niet. Super service, meer kan ik er niet over zeggen!:
Wij hebben een prettige ervaring gehad met Ultiem Automotive Occasions. Transparante prijs, duidelijke uitleg en een solide overdracht. Ook fijn dat we de oude auto hebben kunnen inruilen.
Prettige ervaring met Timo. Na een belletje om de auto te bezichtigen meteen naar zijn mooie bedrijf gegaan waar we hartelijk werden ontvangen. Meteen een proefrit mogen maken. Na enkel telefonisch contact auto gekocht waar we heel tevreden mee zijn.
Bedankt voor de fijne en zeer positieve ervaring die ik met dit bedrijf mocht hebben! Ik heb hier een Nissan Qashqai gekocht en een hele mooie prijs voor mijn oude auto gekregen. Je bent bij Timo zeker in goede handen! Na een proefrit en een lekker bakkie koffie was alles vlot geregeld. Door omstandigheden heeft hij zelfs de zaak op zaterdag voor mij geopend om de nieuwe auto op te komen halen. Ga zo door! Groetjes, Natasja
Een fijne ervaring met de koop van een nieuwe auto. Timo gaf al direct aan dat er nog e.e.a. aan de auto gerepareerd moest worden. Na de koop heeft hij het de volgende ochtend gelijk laten repareren en kon de auto opgehaald worden. Een zeer aan te raden bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid