facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ukkie Stuff

Ukkie Stuff

Info

Voor alle Ukkies hippe en betaalbare accessoires!

Geschiedenis

Voor alle Ukkies hippe en betaalbare accessoires!


Speenkoorden:

Vind je het ook zo vervelend dat de speen van jouw Ukkie altijd kwijt is? Vanaf nu hoef je een speen niet meer te verliezen met de toffe speenkoorden van Ukkie Stuff!

De koorden zijn met veel liefde, zorg en aandacht met de hand gemaakt.

Neem een kijkje in mijn collectie of stel zelf een speenkoord samen met bijvoorbeeld de naam van jouw Ukkie er op. Ook leuk om weg te geven bij een babyshower of als origineel kraamcadeau!

Standaard is er één houten clip aan het speenkoord bevestigd waarmee je het koord aan het shirt van jouw Ukkie vast kan maken. Aan de lus kan het speentje bevestigd worden.
Wil je later het speenkoord omtoveren tot een knuffelkoord, dan kun je een extra clip bestellen in dezelfde kleur waaraan de knuffel vast geclipt kan worden. De kosten van deze clip zijn € 2,- p.st.


Bijtringen:

Heeft jouw Uk ook zo’n last van doorkomende tandjes en kriebelend tandvlees? Dan zijn de bijtringen de ultieme oplossing.

Ze zijn ook nog eens erg hip en in verschillende kleuren te bestellen. Zo kun je kiezen voor stoer zwart met wit of juist schattig roze met lichtgrijs. De keuze is aan jou!
De bijtringen zijn gemaakt van houten- en siliconenkralen, allen *BPA-vrij en kindvriendelijk.

Niet kunnen vinden wat je zoekt? Laat het mij weten en de kleuren- en kralencombinatie kan gepersonaliseerd worden naar jouw wens.

*BPA-vrij : Bisfenol A is een chemische stof die in veel plastic producten zit. De kralen die door Ukkie Stuff gebruikt worden, zijn vrij van deze stof.


Babygyms:

Iedere babygym is met veel liefde, zorg en aandacht met de hand gemaakt speciaal voor jouw Ukkie!

Personaliseer de babygym geheel naar eigen smaak met verschillende kralen, kleuren en misschien zelfs de naam van jouw Ukkie er in verwerkt. Vraag naar de mogelijkheden.
Ook leuk om weg te geven bij een babyshower of als origineel kraamcadeau!


Wagenspanners:

Verveelt jouw Ukkie zich tijdens een wandeling of een autorit? Dan biedt deze wagenspanner / Maxi Cosi spanner de perfecte afleiding!

De wagenspanner heeft een lengte van ongeveer 38 cm en is door de clips makkelijk te bevestigen aan de daarvoor bedoelde lusjes aan de kap van een kinderwagen.

Een andere lengte nodig? Natuurlijk kunnen wij dit aanpassen naar jouw wens. Laat dit dan even weten bij de bestelling!
Ook verkrijgbaar als Maxi Cosi versie (bevestiging met een strikjes i.p.v. clips).



Veiligheid babyartikelen algemeen:

Ukkie Stuff besteedt veel aandacht aan de veiligheid van babyartikelen. Alle producten worden met veel zorg gemaakt en nog eens gecontroleerd voordat ze afgeleverd worden. De veiligheid is uiteraard erg belangrijk! Hieronder staat beschreven hoe je de artikelen veilig kan gebruiken.

De materialen die gebruikt worden, de houten- en siliconenkralen zijn vrij van schadelijke stoffen, dus allen BPA-vrij: Bisfenol A is een chemische stof die in veel plastic producten zit. De kralen die door Ukkie Stuff gebruikt worden, zijn vrij van deze stof en kindvriendelijk.


Veilig gebruik van de speenkoorden:

- Controleer voor ieder gebruik het speenkoord altijd even op slijtage en of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten.
- Het speenkoord is een hulpmiddel om de speen van uw Ukkie niet kwijt te raken. Het is dus niet bedoeld als speelgoed en mag daarom alleen onder toezicht van een volwassenen gedragen worden. Het wordt afgeraden het speenkoord mee naar bed te geven.
- Ook is het niet bedoeld om op de kauwen, maar alleen om de speen binnen handbereik te houden.
- Bevestig de clip alleen aan dunne stof (PAS OP! bij bevestiging aan dikke stof kunnen de clips verbuigen en sluiten dan niet meer).
- De speenkoorden hebben i.v.m. de veiligheid van uw Ukkie een maximale lengte van 22cm (excl. clip). Mocht je een lange naam in het speenkoord verwerkt willen hebben, dan kan dat uiteraard, maar is het mogelijk dat een aantal van de kralen wordt weggelaten. Dit om te voorkomen dat het speenkoord te lang wordt.
Natuurlijk maak ik er altijd een leuk geheel van!


Veilig gebruik van de bijtringen:

- Controleer voor ieder gebruik de producten altijd even op slijtage en of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten.
- De rammelaars en bijtringen dienen altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden.
- Ook wordt het afgeraden om de rammelaars mee te geven in bed of in de wieg.
- De houten bijtringen en houten figuurtjes dienen niet meer gebruikt te worden zodra uw Ukkie tandjes heeft.


Veilig gebruik van de babygym:

- Plaats de babygym altijd op een harde ondergrond zodat deze stevig staat.
- Controleer voor ieder gebruik zowel de hangers als het houten frame altijd even op slijtage en of alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten.
- Laat uw Ukkie niet zonder toezicht spelen met de babygym.


Veilig gebruik van de wagenspanner:

- Bevestig de clips van de wagenspanner aan de daarvoor bedoelde lusjes in de wagen of clip deze vast aan dunne stof (PAS OP! bij bevestiging aan dikke stof kunnen de clips verbuigen en sluiten dan niet meer).
- Controleer voor ieder gebruik of de wagenspanner nog intact is en alle onderdelen nog goed aan elkaar vast zitten.
- De wagenspanner is bedoeld als decoratief accessoire, dus niet om op te kauwen.
- Laat uw Ukkie niet zonder toezicht spelen onder de wagenspanner.

Ukkie Stuff is in geen geval aansprakelijk.

Adres: Heiloo
Stad: Heiloo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gebarenschatkist De Gebarenschatkist 486 meter De Gebarenschatkist: door de inzet van gebaren ter ondersteuning wordt een optimale c...
Borduurkadootje.nl Borduurkadootje.nl 1 km Allemaal leuke dingetjes, en persoonlijk. Geboorte, jubileum alles is mogelijk met ee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid