facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uked.nl

Uked.nl

Info

Wij leren iedereen binnen twee uur een liedje spelen op de ukelele, ook als je nog nooit eerder een muziekinstrument hebt vastgehouden.

Geschiedenis

We're here to get you uked. We willen iedereen kennis laten maken met de ukelele. Omdat het een fantastisch instrument is. Eenvoudig om te leren, prachtig om bij te zingen, klein om overal mee naar toe te nemen.

We leren iedereen binnen twee uur een nummer op de ukelele te spelen tijdens onze workshops. Vervolgens is er de mogelijkheid om een van onze prachtige handgemaakte ukelele's te kopen. Ook kun je op afspraak al onze ukelele's proberen in onze winkel.



"Onze missie is om zelf muziek maken voor iedereen toegankelijk te maken. De ukelele is daar het ideale instrument voor. We hebben al duizenden mensen 'uked' gemaakt met onze prachtige kwalitatieve instrumenten, online workshops en ons boek. We leren je in een paar uur tijd je eerste toffe nummers spelen. Ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. We stomen je klaar voor het kampvuur en niet voor het conservatorium. Met BIG SMILE garantie."
Adres: Oude Bergerweg 1, 1862 KH Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031645544701
ln.deku@ofni
Stad: Bergen
Route: Oude Bergerweg 1
Postcode: 1862 KH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foodhall MOUT Foodhall MOUT 58 km Altijd druk en gezellig. Bediening laat soms de wensen over. Niet echt oplettend en a...
Recensies
nooit gedacht dat ik nog een instrument zou gaan spelen en toch een workshop gedaan. En nu al 2 jaar Uked en nog steeds iedere dag aan het spelen. Zo fijn om het zo laagdrempelig aangeboden te krijgen en het daarna ook echt te kunnen!
Fijne persoonlijke service en prachtig product gekregen! Voor mijn gitaarspelende vriend voor op vakantie een 'Tenor Classic Ukelele van Carvalho - Stoer en klassiek' besteld. Nog specifiek aangegeven een ‘goudblond’ model, met mooie tekening nerven te willen ontvangen als dat mogelijk was. En Uked heeft aan deze wens kunnen voldoen! Vriend is er hartstikke blij mee. En daar wordt ik dan weer blij van. Heel fijn dat er ook een uitlegfilmpje was met uitleg over de verschillende typen ukeleles. Dank jullie wel, team van Uked!!
Vorig jaar een tenor besteld. Na ongeveer 9 maanden sprong er ineens een barst in. Terug gestuurd en bleek geen garantie. Toch een nieuwe uke opgestuurd gekregen. Echt top service!
Vandaag mijn uke binnen gekregen keurig verpakt en wel. Wat is hij mooi, en wat ben ik blij dat ik het starterspakket heb gekozen met al die gratis extra's. Het boek is prachtig vorm gegeven en als je eenmaal bezig bent is het lastig stoppen. I am definitely uked!
Ik ben verliefd op UKED! <3 Wat een leuke workshop. Wat een mooie instrumenten en tassen. Wat een gaaf boek mijn bijbel wat een lieve mensen. Wat een leuke nieuwsbrief elke keer weer. Wat ben ik blij met mijn mooie nieuwe hobby die ik dankzij UKED heb gevonden. Dank! Ga zo door! Kleine tip; de Outdoor Ukelele is echt te cool! Niet twijfelen hij is het echt waard X
Eind februari mezelf een ukelele cadeau gedaan en gelijk ingeschreven voor een webinar. Je leert het snel en geeft veel plezier en ontspanning. Hartstikke leuk ook al ben je niet muzikaal zoals ik!
Geweldig wat jullie in korte tijd bereiken. Ben echt enthousiast geraakt, helemaal uked ! en niet muzikaal van oorsprong. Leuke nrs, goede uitleg, prachtboek, webshop die hebberigheid aanwakkert. Sing&plays zijn zeer inspirerend. Tip: aftellen bij instructiefilmpjes Indien mogelijk sing&plays ook centraler in land, of op diverse plaatsen Review zoals hierboven blijft. Goed te horen dat er gewerkt wordt aan een bilbliotheek met nrs, tutorials ed. Zie er naar uit. !
Uke besteld bij deze onderneming, netjes betaald en vervolgens wordt de bestelling door hun geannuleerd zonder enig bericht...... Na eerst enorm te zijn geschrokken en bang dat het een langdurig verhaal zou worden om mn geld terug te krijgen, hebben de dames van Uked het zeer netjes opgelost en meteen actie ondernomen. Goed gedaan en toont aan dat zij zaken en klanten serieus nemen.
Zo leuk, zo gezellig. Mensen zijn oprecht gemotiveerd om je aan het ukelele spelen te krijgen. Je zou zo maar naar binnen kunnen lopen en je ook laten enthousiasmeren.
Superleuke plek om kennis te maken met de Ukelele. Simpele oefeningen, fijne samenzang, uitstekende begeleiding, prachtige ruimte, 2 superlieve docentes! Zeker doen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid