facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitzendbureau Flexxend

Uitzendbureau Flexxend

Info

Flexxend, sterk in technisch werk.

Geschiedenis

Over Flexxend

Flexxend is sinds 2015 de nieuwe naam van Oost-Holland.

Oost-Holland is opgericht in 2004. Voorheen was het een uitzendbureau voor technisch en medisch personeel. Tegenwoordig is Flexxend een technisch gespecialiseerd uitzendbureau voor bouw en techniek.

Wij zijn al vele jaren VCU gecertificeerd uitzendbureau. Ook onze gehele back office is NEN 4400 gecertificeerd. Dit biedt inlenende bedrijven de zekerheid van een betrouwbare partner.

Onze visie

Steeds meer mensen willen part-time of flexibel werken.

Bedrijven willen graag een flexibele schil om pieken op te vangen. Dit zal in de toekomst steeds verder uitbreiden. De flexwerker is daarbij van grote waarde. Hij of zij kan van bedrijf naar bedrijf overschakelen en heeft daardoor ook altijd werk. En een grote mate van vrijheid.

Deze mensen en bedrijven bij elkaar brengen is belangrijk voor Flexxend en zal steeds belangrijker worden.

Onze Missie

De beste mensen begeleiden naar de leukste bedrijven. Waarbij aandacht wordt gegeven aan de wensen van de flexwerker en het bedrijf. Flex werk voor langere tijd en misschien uiteindelijk een vaste aanstelling bij het bedrijf.



"Over FlexxendFlexxend is opgericht in 2004. In het begin was het een uitzendbureau voor technisch personeel en medisch personeel. Tegenwoordig zijn wij een technisch gespecialiseerd bureau voor bouw en techniek. Daarmee willen we andere branches zeker niet uitsluiten.Onze gehele back office is NEN 4400 gecertificeerd. Wat inlenende bedrijven de zekerheid van een betrouwbare partner biedt.Onze visieTussen opdrachtgever, uitzendkracht en Flexxend moet een gelijkwaardige relatie zijn. Want alleen wanneer deze "driehoek" gelijke benen heeft zal de uitzending een succes zijn.Wij streven ernaar een partner voor uw bedrijf en onze werknemers te zijn."
Adres: Hemmerbuurt 149, 1607 CG Hem, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228-543987
Stad: Hem
Route: Hemmerbuurt 149
Postcode: 1607 CG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid