facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitwaaiweken Texel

Uitwaaiweken Texel

Info

Een week op Texel voor jezelf en voor je hond. Een unieke samenwerking tussen honden-coach Jos Oosting en vakantiebureau Tessels Onderdak.

Geschiedenis

Vanaf medio oktober verzorgt de honden-coach (Jos Oosting) speciale arrangementen op het mooie eiland Texel.

Zo kunt u met uw hond genieten van de prachtige natuur en de wandelingen met uw hond, maar we gaan ook aan het werk met het gedrag van uw hond en aan het einde van de week ontvangt uw hond een diploma, voor zijn goede gedrag. Of het nu angst, agressie, niet willen komen als je roept of trekken aan de riem is, wij gaan daar gedurende deze uitwaaiweek mee aan het werk. Iedere week wordt een thema behandeld, zoals vuurwerkangst, agressie / uitvallen of trekken aan de riem. Maar daarnaast is er voor een beperkt aantal deelnemers ruimte om hun persoonlijke wensen, ten aanzien van het gedrag van uw hond, op te lossen.

Door de bijzondere samenwerking met Texels leukste én goedkoopste vakantiebureau, krijgt u niet alleen korting op de verblijfskosten, óók de honden coach hanteert in deze periode speciale prijzen.

Dat is de kern van de uitwaaiweken: een heerlijke week op het mooie Texel, en dan voldaan weer naar huis met een hond zonder gedragsproblemen, en dat ook nog eens voor een spectaculaire prijs!

Welk arrangement u ook kiest, er zijn altijd twee basis ingrediënten: de workshop hondentaal én de roedelwandelingen.

Voor vragen over uw luxe vakantieverblijf kunt u contact opnemen met Linda of Ferre via: Tessels Onderdak (0222-317398), zij helpen u graag verder! U kunt ook direct surfen naar www.totexel.nl/uitwaaiweek. Let op: de speciale arrangementsprijzen staan niet op de site, daarvoor moet u even bellen.

Voor verdere informatie over de inhoud van het programma, of om uw eigen wensen te bespreken kunt u mailen met: [email protected], maar even bellen kan ook: 06-29408829

Adres: Boodtlaan 3, 1796 BD Koog, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0222 317398
ln.lexetot@ofni
Stad: Koog
Route: Boodtlaan 3
Postcode: 1796 BD



op zoek naar gerelateerd: tessels onderdak, hondenschool texel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid