facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartzorg Westerkwartier

Uitvaartzorg Westerkwartier

Info

Wij bieden een volledig verzorgde begrafenis/crematie. Onze werkwijze kenmerkt zich door volledige transparantie, een individuele benadering en maatwerk.



"Uitvaartzorg Westerkwartier-Noordenveld is dag en nacht bereikbaar op het nummer 0594-517151 of mobiel op 06-23565635. Wij verzorgen ‘Stille crematies’ vanaf 1750 euro en verzorgen daarnaast alle ‘Gemeentelijke uitvaarten’ voor de Gemeente Westerkwartier.Uitvaartwinkel Westerkwartier is geopend van maandagochtend t/m vrijdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur.Het is aan te raden vooraf even te bellen als u langs wilt komen in onze winkel.Soms zijn wij weggeroepen in verband met een overlijden of het verzorgen van een uitvaart.Ook voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op het nummer 0594-517151.Mailen mag naar: [email protected] mag naar: 06-23565635."
Adres:
Telefoonnummer: 0594517151
Stad: Leek



op zoek naar gerelateerd: Aula Marum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoenmakerij Wieland Schoenmakerij Wieland 330 meter Hele goede schoenmaker, super service maar jammer dat er gerookt wordt en in deze tij...
boatcleaners.nl  boot poetsen, schilderen en spuiten boatcleaners.nl boot poetsen, schilderen en... 2 km We wilden onze deuren van wit naar zwart laten spuiten. Erg vriendelijk personeel en ...
JohnVorenholt.nl JohnVorenholt.nl 2 km Echt een aanrader. John heeft onze nieuwe hottub over ons huis getilt. John is een he...
Tamminga Machines Tamminga Machines 2 km Technisch goed en vriendelijk personeel. Echt een aanrader
Recensies
Wij willen Gerrie Schievink, van Uitvaartzorg Westerkwartier, heel erg bedanken voor de betrokken, respectvolle en professionele begeleiding, aan ons gegeven, na het plotseling overlijden van onze schoonmoeder. We hebben ons erg gesteund en ontzorgd gevoeld. Er komen heel veel zaken op je af die geregeld moeten worden. Gerrie neemt hierbij het initiatief na persoonlijke raadpleging van de familie. Hij heeft veel kennis van zaken, handelt secuur en pragmatisch, behoudt het overzicht en is erg empathisch in de omgang. Gelukkig is er ook ruimte voor luchtigheid. Naast waardering voor Gerrie, bedanken we ook Marga Geersing, spreekster bij uitvaarten, die het levensverhaal van onze schoonmoeder vertelde. Eerder had ze dat opgetekend in een persoonlijk treffen met de familie. Zij heeft dit op een heel fijne wijze verwoord. Verder kijken we met veel voldoening terug op het nagesprek met Gerrie, waarbij terug gekeken werd hoe wij alles hebben ervaren en waarbij feedback kon worden gegeven. Namens de familie, Henrietta Tjoelker Johannes Feenstra
3 maanden geleden overleed mijn vader, mijn moeder haar man. We kwamen in contact met Gerrie en wat een verademing. Alles vanaf het begin tot aan de begrafenis wordt geregeld voor je. Er komen zoveel dingen op je af in deze korte periode, maar Gerrie ondersteund je hier enorm in. Leeft erg mee met de familie en nabestaanden en altijd een luisterend oor. Kortom alleen maar lof en wij raden, mocht het zover komen "UItvaartzorg Westerkwartier bij iedereen aan. Bedankt Gerrie voor alles!
Het overlijden van onze moeder kwam toch nog onverwachts. Geheel zonder ervaring gingen we op zoek naar uitvaartzorg. Wat een geluk dat we bij Gerrie - Uitvaartzorg Westerkwartier - uitkwamen! Meteen vanaf het eerste moment was het contact prettig: begripvol, meelevend vanuit oprechte interesse én praktisch. Het was heel fijn hoe Gerrie vorm gaf aan onze soms nog wat vage wensen. Hij luisterde, vulde aan, dacht mee zonder zich op te dringen en voerde uit. Op elk moment van de dag konden we bij hem terecht met vragen, wijzigingen, toevoegingen, bedenkingen, enz.. Altijd maakte hij tijd om te luisteren en mee te denken. Ook op de dag van de uitvaart was hij op een fijne, ondersteunende manier aanwezig; betrouwbaar zonder op te vallen. Ik wens het niemand toe, maar uiteindelijk heeft íedereen een keer uitvaartzorg nodig. Dan kun je maar het beste bij Uitvaartzorg Westerkwartier uitkomen! Van harte aanbevolen!
Mijn broertje overleed na een naar ziekbed. Omdat hij alleengaand was, moesten mijn zus, mijn broers, mijn ouders en ik ons opeens bezig houden met zijn uitvaart. Gerrie looste ons door alle zaken heen die nodig waren vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart. De zorg die Gerrie aan ons gezin besteed heeft, was fantastisch. Geen vraag was hem te gek, en het tijdstip -waarop we die vragen stelden- ook niet. Op de dag van de uitvaart kon Gerrie niet aanwezig zijn waardoor zijn kantoorgenoot Dianne het werk van hem overnam. Zonder dat wij daar energie in hoefden te steken, nam zij het 'zomaar' van Gerrie over. Zowel Gerrie als Dianne hebben een fijne uitstraling. Mijn broer was maar 40 jaar en we wilden geen ouderwetse, grijze, grauwe, sombere uitvaartverzorgers met van die uitvaartmanieren om ons heen hebben. Gerrie en Dianne waren beiden warm, betrokken en passend bij onze situatie. Wat erg handig is, is het feit dat Gerrie zelf de kaarten drukt waardoor we de kaarten heel snel in huis hadden. Ook het aantal kaarten maakt niet uit. Al hadden we er maar 17 kaarten willen hebben. In de kleine mooie winkel staan trouwens prachtige urnen en sieraden en andere zaken. Bedankt Gerrie en Dianne voor jullie zorg en aandacht!
Voor de 1e keer crematorium Hoentocht bezocht ivm het overlijden van een oud-tante. Wat een prachtige locatie en wat een mooi en intiem verzorgde uitvaart. Na afloop nog even staan praten met de begrafenisondernemer en dit was zeer prettig. Als onze tijd komt dan weten we waar en bij wie we moeten zijn! Uitvaartzorg Noordenveld-Westerkwartier is absoluut aan te bevelen voor het goed verzorgen van een uitvaart en de begeleiding van de familie.
Een uitvaart verzorger die alles tot in de puntjes regeld. Een persoonlijke touch, en u helpt door toch al een moeilijke periode. Kan niet anders zeggen dan prima Uitvaartzorg Westerkwartier tot in de puntjes.
Dank Gerrie voor de professionele maar vooral sympathieke en betrokken manier waarop je ons hebt geholpen bij de uitvaart van mijn moeder. Het hele organisatorische aspect nam je ons uit handen; wij hoefden alleen maar na te denken over de zachtere kant van het afscheid. Daar gaf je ons alle ruimte voor en ondersteunde je ons ook in. Dat hadden we nodig! Fijn ook dat jij er met een frisse zakelijkheid en een lach in staat. Dat heeft het proces 'anders' zwaar gemaakt, fijner. Je voelde ons goed aan! Dank voor de samenwerking dus, ook namens mijn zus en stiefvader.
Ik vond het afgelopen week buiten bij de kerk in RK Roden een mooi afscheid van oud collega Harry Fellinger. Ik wens Hendrik-Jan langs deze weg veel sterkte voor de komende tijd. Norg, Tineke Vrieswijk.
Bedankt Gerrie voorde ondersteuning. Het ontzorgen en de professionele aanpak heeft ons de tijd gegeven om in gedachte bij onze moeder te zijn. Bedankt!
Gerrie, heel veel dank voor jouw enorme betrokkenheid en professionaliteit. Altijd meedenkend, warm en geduldig, met dank aan jou is de uitvaart van m'n pa perfect verlopen. Ik, mijn familie en onze vrienden zijn allemaal enorm tevreden. Hartelijk bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid