facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartzorg Noordenveld

Uitvaartzorg Noordenveld

Info

Wij bieden een volledig verzorgde begrafenis of crematie. Onze werkwijze kenmerkt zich door volledige transparantie, individuele benadering en maatwerk.

Geschiedenis

Uitvaartzorg Noordenveld biedt een volledig verzorgde begrafenis of crematie. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en maatwerk. Dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: 050 - 211 1983.



"Uitvaartvereniging Noordenveld is een moderne vereniging en in 2019 opgericht met Uitvaartvereniging Westerkwartier. Het ledental bedraagt inmiddels 2023 bijna duizend leden. In tegenstelling tot de 'traditionele uitvaartverenigingen' bent u geen jaarlijkse contributie verplicht. U betaalt eenmalig zeventien euro en vijftig cent inschrijf/administratiekosten en ontvangt bij overlijden 20 procent korting op het tarief van de uitvaartzorg.Wij zijn dag en nacht bereikbaar."
Adres: Tolberterstraat 39, 9351bc Leek
Telefoonnummer: 0502111983
Stad: Leek
Route: Tolberterstraat 39
Postcode: 9351bc



op zoek naar gerelateerd: Aula Marum
Recensies
Wij hebben afscheid moeten nemen van onze stief vader, opa en man. Heel verdrietig maar wat fijn dat je dan iemand hebt die je begeleidt en met je meedenkt. Heel fijn dat Gerrie alles goed heeft geregeld en er voor ons was. Een topper in zijn vak. En we hadden een spreekster, Marga Geersing. Ook zij heeft het verhaal van mijn vader goed vertelt. Een lieverd. We zijn zeer tevreden! Monique Zwiers Roden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid