facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartzorg afscheidshuis de Vlindertuin

Uitvaartzorg afscheidshuis de Vlindertuin

Info

Uitvaartzorg afscheidshuis de Vlindertuin verzorgt multiculturele uitvaarten in de regio Noord-Holland en heeft 2 locaties in Den Helder en in Julianadorp

Geschiedenis

Multiculturele uitvaarten...
Elke nationaliteit, cultuur, Godsdienst en religie neemt op eigen wijze afscheid…
Afscheidshuis de Vlindertuin, heeft inmiddels ervaring opgedaan met het verzorgen van multiculturele uitvaarten in o.a. de Boeddhistische, de Caribische, de Chinese, de Hindoestaanse, de Islamitische en de Surinaamse gemeenschap.

Bij onze persoonlijke uitvaartzorg, bieden wij tijd en aandacht en staan de wensen van nabestaanden en de bijbehorende rituelen centraal. In onze locaties zijn er speciale zorgruimtes voor de rituele wassing, de balseming van het lichaam en in de 24/7 familieappartementen is er alle ruimte voor de dodenwake. Zo krijgen de nabestaanden de gelegenheid om persoonlijk, liefdevol en respectvol afscheid te nemen van de overledene.

Ook het repatriëren van een overledene naar het land van herkomst regelen wij met alle bijkomende wettelijke formaliteiten. Zo nemen wij de nabestaanden, ongeacht de wijze waarop men afscheid neemt van de overledene, een stukje zorg uit handen.

Adres: Parkstraat 1-1a,, 1787 AB Julianadorp
Telefoonnummer: 0223 861078
Stad: Julianadorp
Route: Parkstraat 1-1a,
Postcode: 1787 AB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00
Dinsdag: 09:30 - 12:00
Woensdag: 09:30 - 12:00
Donderdag: 09:30 - 12:00
Vrijdag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Condoleance Julianadorp, Vlindertuin Den Helder, Condoleanceregister Den Helder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caelum uitvaarten Caelum uitvaarten 497 meter Voor, tijdens en na de uitvaart van onze vader, opa en opa-opa zijn wij op een zeer w...
Bouwlektra Bouwlektra 1 km Bouwlektra heeft een aantal elektriciteitsklussen bij ons gedaan waaronder het vergro...
Alu Steiger Service Alu Steiger Service 1 km Prima service, steiger besteld voor een eengezins tussenwoning, de steigerdelen worde...
Recensies
Kleinschalige, persoonlijke uitvaart met grote aandacht voor de mens. De afscheidskamers 24/7 toegankelijk heten bijvoorbeeld appartementen, zijn huiselijk met een zithoek en gelegenheid tot kopje thee en koffie Wij hebben de Vlindertuin ervaren als een verademing, zeker gezien de grotere commerciele uitvaartverenigingen. Heel persoonlijk met hart voor de mens, in intieme sfeer opgezet, flexibel en tactvol. Echt een eigen sfeer, denk dat hier grote behoefte aan is, en hoop dat de Vlindertuin en haar filosofie zo blijft, ook in de toekomst.
Een lieve kennis was opgebaard in de vlindertuin . Met haar man hebben we vanuit de Hospice haar lichaam naar de vlindertuin laten vervoeren . Gelijk alles geregeld met de vlindertuin wat de wens van haar was Alles is in details uitgelegd en geregeld in een vriendelijke huiselijke sfeer. Een groot compliment voor de mensen die daar werken .
Mijn man is heel netjes door de Vlindertuin naar zijn laatste rustplaats gebracht. Daarbij hebben zij mij een hele goede begeleiding gegeven, voor, tijdens en na de begrafenis.
Unieke manier om je dierbare te laten opbaren in je eigen dorps omgeving - met de zelfde huiselijke sfeer - waar je mensen kunt ontvangen en je kunt laten gaan zonder dat je gestoord wordt - eenvoudig zelf een kopje koffie kunt zetten zonder daarna te hoeven vragen - huiselijk bij je dierbare zijn om op gepaste wijze en zoals je het zelf wil afscheid te kunnen nemen - het personeel zijn je eigen dorpsgenoten - bijzonder aardig - de laatste dag de uitvaart in de huiskamer of desgewenst in de kerk aan de andere kant van de straat met mogelijkheden tot zeer grote aantallen mensen.
Uitermate teleurstellend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid