facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartverzorging Verbogt Rockx

Uitvaartverzorging Verbogt Rockx

Info

Het regelen van de complete uitvaart, 24 uur per dag bereikbaar.

Geschiedenis

Onze onderneming regelt een complete uitvaart met persoonlijke aandacht. Wij staan open voor nieuwe ideeën en de persoonlijke wensen van nabestaanden. Wij zijn werkzaam in Bergen op Zoom, Halsteren, West-Brabant maar ook op Tholen.
Ons doel voor hen, die in deze emotionele periode hun vertrouwen in ons stellen, is een uitvaart te realiseren waar men later met een goed gevoel op terug kan kijken. Wij werken in overleg en samen met de familie naar een persoonlijke uitvaart toe, passend bij de overledene en zijn of haar levensvisie.
Ook als u verzekerd bent bij een landelijke uitvaartonderneming kunt u bij ons terecht. Wij kunnen voor u de afwikkeling en de papieren rompslomp regelen.
Heeft u speciale wensen, geen probleem, vrijwel alles is mogelijk, kist, zelf beschilderen, speciale rituelen, lijkwade, wat voor u goed voelt proberen wij voor u te realiseren voor dit laatste afscheid van uw dierbare.

Wij ervaren het nog steeds als heel bijzonder om mensen in deze voor hen zo moeilijke tijd te mogen begeleiden.



"Onze onderneming regelt een complete uitvaart met persoonlijke aandacht. Wij staan open voor nieuwe ideeën en de persoonlijke wensen van nabestaanden. Wij zijn werkzaam in Bergen op Zoom, Halsteren, West-Brabant maar ook op Tholen.Ons doel voor hen, die in deze emotionele periode hun vertrouwen in ons stellen, is een uitvaart te realiseren waar men later met een goed gevoel op terug kan kijken. Wij werken in overleg en samen met de familie naar een persoonlijke uitvaart toe, passend bij de overledene en zijn of haar levensvisie.Ook als u verzekerd bent bij een landelijke verzekeraar kunt u bij ons terecht. Wij kunnen voor u de afwikkeling en de papieren rompslomp regelen."
Adres: Dorpsstraat 36, 4661 HP Halsteren
Telefoonnummer: 0164 682 327
Stad: Halsteren
Route: Dorpsstraat 36
Postcode: 4661 HP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uitvaartzorg Lenny Roels Uitvaartzorg Lenny Roels 1 km Toen we te horen kregen dat mijn lieve man Hans niet lang meer te leven zou hebben, h...
Recensies
Hij begrijpt dingen behoorlijk verkeerd.een kleine zaal is wat anders .als de aflaadplaats voor de overledenen. Gedane zaken kunnen we niet meer terug draaien. Dus daar hoeven we niet meer over te praten. Een ieder geval bedankt voor de reactie adrie!
Een uitvaartonderneming waarbij aandacht centraal staat. Er wordt de tijd genomen en geluisterd, het is allemaal heel persoonlijk en daar draait het om. Want ieder persoon verdient een eigen unieke uitvaart. Er is veel aandacht voor de wensen van de overledenen en zeker ook voor de nabestaanden.
Raar dat een begraafnis ondernemer zich met testamenten bemoeid...nooit van gehoort en ongepast!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid