facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartverzorging van der Laan

Uitvaartverzorging van der Laan

Info

Ons uitgangspunt is de kracht van de mensen zelf.Wij halen het afscheid niet weg,maar reiken het juist aan. Daarbij staan de wensen van de mensen centraal.

Geschiedenis

Uitvaartverzorging Van der Laan, voor uw persoonlijk afscheid.

Uitvaartverzorging Van der Laan is sinds 1957 een begrip in de regio. Persoonlijke betrokkenheid en dienstverlening op maat zijn de kenmerken van ons bedrijf. Terwijl in de branche samenvoeging en groei tot grotere organisaties de trend lijkt te zijn, blijft Uitvaartverzorging van der Laan het herkenbare gezicht dicht bij de mensen. Het menselijk contact staat bij ons centraal en dienstbaarheid wordt in hoofdletters geschreven. Samen met u werken wij aan het afscheid, dat bij u en uw dierbare past.

Het team van onze uitvaartonderneming wordt gevormd door zes vrouwen: vier uitvaartverzorgers, een uitvaartspreker en twee medewerkster die verantwoordelijk zijn voor de laatste verzorging en de afscheidsbezoeken.
Met trots kunnen we zeggen dat ons bedrijf open staat voor vernieuwing en actuele ontwikkelingen binnen de uitvaart. Alles rond leven en dood blijft in beweging en in die beweging gaan wij graag mee. Er is al heel veel meer mogelijk dan vroeger, maar er zijn altijd nog ideeën en mogelijkheden om aan te werken. Ideeën en mogelijkheden, die bij u en uw wensen moeten passen en waarbij wij u graag helpen om deze waar te maken.

Naast een goede dienstverlening bieden wij ook gedenksieraden en sierurnen aan. Veel mensen willen graag een tastbare herinnering aan hun dierbare. Dit kan in de vorm van een vingerafdruk op zilver of goud. Ook zijn er vele mogelijkheden om as in of om het huis in mooie sierurnen te plaatsen.



"Uitvaartverzorging Van der LaanPersoonlijke betrokkenheid en dienstverlening op maat zijn de kenmerken van ons bedrijf. Samen met jou werken wij aan het afscheid, dat bij jou en je dierbare past.Jullie ritueel, jullie uitvaart.Afscheidslocatie AerdehofAerdehof ligt aan de Grote Blerickse Bergenweg in Venlo, deze bosrijke omgeving vormt een passende en natuurlijke ambiance voor een afscheidslocatie. Families en naasten kunnen in Aerdehof op moderne wijze stilstaan bij het overlijden van hun dierbaren.Het gebouw staat gedurende een dagdeel ochtend, middag of avond geheel tot jullie beschikking. De duur van de dienst, de bijpassende horeca en ook de indeling van de ruimtes worden naar jullie eigen wensen vormgegeven."
Adres: Ubroekweg Noord 15, 5928 MT Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077 387 4141
Stad: Venlo
Route: Ubroekweg Noord 15
Postcode: 5928 MT



op zoek naar gerelateerd: Begrafenisondernemer Venlo, Van der Laan uitvaart vacatures, Kim Uitvaartverzorger venlo, Anouk den Dekker uitvaart, Veelgestelde vragen uitvaart, Grote Blerickse Bergenweg 30, Poolse uitvaart, Aerdehof
Recensies
Dankzij deze lieve mensen hebben wij mijn moeder een prachtige uitvaart kunnen geven, zoals ze dat graag zelf wilde. Maartje Den Dekker heeft ons een week lang begeleid maar ook haar team was geweldig. Wij bedanken Maartje, Anouk, Irene, Hans, Simone, Monique, Fatima en iedereen die verder achter de schermen heeft geholpen. Een bedrijf om trots op te zijn, chapeau!
Samen met Marieke een prachtige uitvaart voorbereid. Er is echt geluisterd naar wensen, niets opgedrongen en meegekeken naar mogelijkheden om het extra persoonlijk te maken. Lobke heeft ons fantastisch begeleid op de dag van de uitvaart. Een mooier afscheid hadden wij ons niet kunnen wensen! Het verliep allemaal mooi en zonder zorgen.
Na een vervelende ervaring met een andere uitvaartverzorger ben ik erg fijn en begripvol telefonisch opgevangen door Bas van Uitvaartverzorging Van der Laan. Vervolgens kwam Kim bij ons thuis en vanaf dat moment was het helemaal goed. Zij luisterde, begreep ons, dacht mee en nam ons alle zorgen uit handen. Precies zoals je het zou verwachten en we eerder - bij die ander - niet gekregen hadden. Heel persoonlijke service en heel vertrouwd. Alles was goed geregeld en na afloop ook nog goede nazorg gekregen. Geen fijne omstandigheden om aan te denken maar een volgende keer zullen we zeker weer voor Van der Laan kiezen.
Helaas werden de coronamaatregelen niet voldoende nageleefd. De tafels en stoelen stonden geen anderhalve meter uit elkaar tijdens de koffietafel. Ook moest je 10 minuten hutjemutje wachten, voordat je de ruimte kon betreden. Er was te weinig bediening, waardoor het klaarmaken van de bestemde ruimte met de Franse slag werd ingericht. In een uitvaartcentrum verwacht je toch meer zorgvuldigheid.
Wij hebben de begeleiding en steun na het overlijden van mijn vader als heel prettig en waardevol ervaren. Professioneel, warm en persoonlijk. We hadden het ons niet beter kunnen wensen.
In bijzondere omstandigheden ontzettend warm ontvangen. We zijn heel dankbaar dat van der Laan het afscheid zo mooi en warm geregeld heeft.
Het afscheid van onze opa was top verzorgd. De menselijkheid van het personeel doet veel en wordt bijzonder gewaardeerd. Een heel goede keuze.
In bijzondere omstandigheden veel service verleend, heel bijzonder en fijn voor familie en voor de mensen van de zorg zodat zij een passend afscheid konden hebben. Top!
In de tijd waarbij veel op je af komt staan de mensen vd laan voor je klaar. Vriendelijk en persoonlijke omgang. Geen vraag is te gek en er zal altijd gekeken worden wat mogelijk is. Ook het personeel wat bij ons thuis kwam was zeer professioneel en vriendelijk
Na de dood van mijn broer was de uitvaart hier snel en super geregelt. De uitvaart was mooi presenteert en de koffietafel was lekker. Dank jullie wel voor de super service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid