facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Info

Zorg met hoofd, hart en handen.

Geschiedenis

Zorg met hoofd, hart en handen

Onze inspiratiebron is een warm hart, een open oog en een luisterend oor. Tijdens de begeleidingsdagen spreken onze uitvaartbegeleiders alles rondom het afscheid in alle rust met u door, bieden u waardevol advies en een uitermate persoonlijke begeleiding. Daarbij staan uw wensen en de laatste wil van de overledene vanzelfsprekend centraal. Samen geven wij vorm aan het afscheid en wij nemen hier nadrukkelijk de tijd voor. Want niet alle keuzes hoeven op één dag gemaakt te worden. Wij begeleiden uitvaarten op Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee en zijn op beide eilanden tevens partner van Monuta.

Als uw uitvaartbegeleider voor het eerst bij u komt zal deze vooral luisteren. We geven u ruimte om in alle openheid uw verhaal te vertellen, aan te geven wat u nodig heeft en wat u van ons verwacht. Verder spreken we alvast over de belangrijkste zaken zoals de opbaarlocatie, de keuze voor begraven of cremeren en de datum en tijd van de uitvaart. Vaak komt ook de condoleance, de rouwkaart en de eventuele rouwadvertentie aan bod.

Doordat u dagelijks contact heeft met uw uitvaartbegeleider kunt u de tijd nemen om na te denken over de invulling van het afscheid. Stap voor stap, van dag tot dag, wordt alles voorbereid. U bepaalt zelf hoe actief u hierin wilt zijn.

Aan de hand van de begeleidingsgesprekken krijgt u een samenvatting van de afspraken. Ook krijgt u een begroting. Speciale wensen kunt u altijd nog bespreken. Bijvoorbeeld een bijzondere kist, live muziek bij de uitvaart of speciaal vervoer. Het draaiboek voor de uitvaartplechtigheid wordt in de daarop volgende dagen samen met u ingevuld.

Onze missie is zorgen met hoofd, hart en handen. Dat houdt in dat wij bijzonder veel waarde hechten aan het begeleiden van een afscheid dat past bij de overledene en nabestaanden. Zo ontstaat er een persoonlijk afscheid.



"Onze inspiratiebron is uitvaartzorg met een warm hart, een open oog en een luisterend oor. Tijdens de begeleidingsdagen spreken onze uitvaartbegeleiders alles rondom het afscheid in alle rust met u door. Daarbij staan uw wensen en de laatste wil van de overledene vanzelfsprekend centraal. Samen geven wij vorm aan het afscheid en wij nemen hier nadrukkelijk de tijd voor. Want niet alle keuzes hoeven op één dag gemaakt te worden.Onze missie is zorgen met hoofd, hart en handen. Dat houdt in dat wij bijzonder veel waarde hechten aan het begeleiden van een afscheid dat past bij de overledene en nabestaanden. Zo ontstaat er een persoonlijk afscheid."
Adres: Emil Sandstromweg 2 A, 4301NW Zierikzee
Telefoonnummer: 0111 450 717
Stad: Zierikzee
Route: Emil Sandstromweg 2 A
Postcode: 4301NW



op zoek naar gerelateerd: Zorg Zierikzee, Thuiszorg Zierikzee, De Omarming Zierikzee, Zorginstellingen Schouwen-Duiveland, Arensman Uitvaart
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid