facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartverzorging Mutsaers

Uitvaartverzorging Mutsaers

Info

Sterker dan de dood is de herinnering
Uitvaartverzorging Mutsaers verzorgt stijlvol en persoonlijk de uitvaart van uw dierbare.

Geschiedenis

Uitvaartverzorging Mutsaers is al meer dan 55 jaar een begrip in Zuidoost-Brabant. In dit familiebedrijf van oudsher, werken inmiddels alweer drie generaties in de zaak. Oprichter Jac Mutsaers wordt bijgestaan door zijn dochter Marianne, zijn kleinzoon Ferry en een team van vakkundige medewerkers. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn in de loop der jaren voorop blijven staan. Evenals het unieke karakter van een uitvaart, waarbij de persoonlijke wensen van de overledene en nabestaanden centraal staan.Vanzelfsprekend hebben wij de beschikking over eigen faciliteiten voor een stijlvolle en persoonlijke uitvaart. Meer dan 55 jaar ervaring stelt ons in staat om aan alle persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden tegemoet te komen. Ook speciale wensen met betrekking tot religie of opvatting kunnen wij vervullen.



"Uitvaartverzorging in de regio Oirschot, Best en Eindhoven.Op respectvolle en integere wijze verzorgen wij uitvaarten. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de wensen van zowel de overledene als de nabestaanden.Omdat ieder mens uniek is, vinden wij dat ook elke uitvaart uniek hoort te zijn.Bij ieder afscheid wordt een herinnering geboren..."
Adres: Kapelplein 6, 5683 AJ Best
Telefoonnummer: +31499372055
Stad: Best
Route: Kapelplein 6
Postcode: 5683 AJ



op zoek naar gerelateerd: Uitvaartcentrum Best, Kapelplein 6 Best
Recensies
Op basis van een paar aanbevelingen uit mijn directe omgeving koos ik voor uitvaartverzorging Mutsaers voor de uitvaart van mijn man. In de verwarrende en emotievolle periode na zijn overlijden heb ik erg veel steun gehad aan hun sympathieke en gestructureerde werkwijze. Maar ook, en dat vond ik erg belangrijk, aan hun begrip, empathie en toewijding. Er moest zoveel geregeld worden in zo'n korte tijd, dat we soms tot laat op de avond nog met elkaar aan tafel zaten en er de volgende ochtend vroeg alweer zaken geregeld waren. Bovendien was de uitvaart, niet onbelangrijk, helemaal zorgeloos geregeld. Dank jullie wel!
'Accuraat & adequaat' en uiterst behulpzaam en vriendelijk, zo hebben wij de uitvaart en de organisatie eromheen ervaren. Ook al weet je dat je dierbare vader of moeder uiteindelijk zal overlijden, toch kun je je daarop niet voorbereiden. De emoties en gevoelens zijn vaak bepalend waardoor een juist advies van buitenaf je door die voorbereidingstijd voor de uitvaart heen helpt. Marian en haar team waaronder de jongens Ferry en Jeffrey en lieve Anja hebben ons enorm gesteund en ervoor gezorgd dat we een hele fijne mooie dienst hebben kunnen houden, precies zoals wij en onze vader gewild zou hebben. Qua kosten is het niet hoger dan wat je bij andere uitvaartbedrijven zou betalen. Ze kijken en denken juist heel goed met je mee wat wél mogelijk is en binnen je budget valt. Zorg er gewoon voor dat je verzekerd / voorbereid bent.
Stipt, rustig, zeer servicegericht en zorgen ervoor dat alles, na het afspreken hoe en wat en wanneer, op rolletjes loopt. Uitvaartbegeleider Anja verdient 6 sterren! Bij allebei mijn ouders in 2017 en in Corona-tijd 2020 was voor mij heel belangrijk dat het laatste afscheid perfect zou verlopen; Mutsaers zorgde ervoor. Waarschijnlijk niet de goedkoopste hoewel je altijd vooraf in het gesprek naar de prijs kunt vragen van alle dienstverlening, maar als nabestaande kun je erop vertrouwen dat alles gebeurt en plaatsvindt zoals afgesproken. Een uitvaart voor je ma of pa doe je maar één keer en dan is voor mij kwaliteit belangrijker dan de vraag of het goedkoop genoeg is.
Vandaag afscheid genomen van onze lieve vriendin Wilma rust zacht .Dank voor de goede zorgen van jullie team het was een mooie verdrietig goed verzorgde afscheid. Nogmaals bedankt.christien-rinie-sander vugts
Absorbitante bedragen worden er in rekening gebracht. Een kale crematie kost hier al tegen de 6000€
Duur en komen afspraken niet na. Tellen extreem hoge tarieven.
Netten en correcte begeleiding/service.
Ok, goed verzorgd
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid