facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartverzorging Dillema

Uitvaartverzorging Dillema

Info

Een stijlvolle uitvaart is mijn zorg.

Dag en nacht persoonlijk bereikbaar op

030 - 2 94 72 42

06 - 51 55 91 49




Adres: Drilleveld 25, 3431 ES Nieuwegein
Telefoonnummer: 0651559149
Stad: Nieuwegein
Route: Drilleveld 25
Postcode: 3431 ES



op zoek naar gerelateerd: Crematorium Nieuwegein route, Dilemma
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crematorium Noorderveld Crematorium Noorderveld 991 meter De mensen die hier werken verstaan hun vak echt. Alles is altijd netjes en keurig. Ik...
Recensies
Geweldig goed, liefdevol respectvol, meedenkend en alles doende om de nabestaande in de vaak moeilijke tijd te steunen.
Deze vrouw is fantastisch. Ze denkt met je mee, voelt dingen aan, schakelt heel snel indien nodig. Niks was te veel. Super fijn geregeld allemaal. Onze pa heeft een prachtig afscheid gehad.
Geweldige uitvaartorganicatrice. Dank Astrid. Je bent empatisch en lief. Je geeft mensen de tijd en ruimte afscheid te nemen. Op de uitvaart zelf ben je geen nummer en hoef je geen ruimte te maken voor de volgende. Warm en kleinschalig. Top!!!
Veel mensen aanwezig maar men was behulpzaam om meerdere stoelen neer te zetten. Meer dan 100 bezoekers. Dienst geleid door pastor Frans overbeek. Een aanrader. Na de uitvaart vande kist, binnen voor allen heerlijke broodjes en goede koffie geschonken. Een aanrader.
Als netjes verzorgd en geregeld. Locatie makkelijk bereikbaar en parkeergelegenheid.
Astrid leeft zich in en weet heel goed de juiste snaar te vinden, heel fijn. We waren al bij haar voor mijn schoonvader, en nu ook voor mijn schoonmoeder. Het was een informele sfeer en goed verzorgd. Bedankt!
Was op afscheid moeder collega. Ik vond het warm. De mevrouw maakte het afscheid prettig voor mijn collega. Precies zoals hij is. En zoals zijn moeder was.
Zeer netjes en met een bijzondere manier bijgestaan.... Een warme deken in deze zeer moeilijke tijd... Met alle hulp en tijd die er nodig is om verdriet te delen en bij stil te staan.....nogmaals onze dank aan Astrid van Staa.
Het eerste contact voelde direct heel goed en vertrouwd. De betrokkenheid, het adviseren en de gehele begeleiding was fantastisch van het begin tot en met heel ver na het einde van de crematie van onze lieve vader/man. Astrid is een dame die haar beroep zeer goed verstaat. Fijn was het toen je de as kwam brengen op een heel speciaal moment. Wij willen je bedanken voor al het moois wat je hebt betekend voor ons en ons gezin. Echt een Topper ben je.
Met respect voor de overledene en zeer veel zorg voor de nabestaanden. Geweldig bedankt Astrid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid