facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartdiensten Centrum Delft

Info

Uitvaart Diensten Centrum Delft
Dienstverlenend voor de uitvaart.

Adres: Mozartlaan 674, 2625 CZ Delft
Telefoonnummer: 0152560032
Stad: Delft
Route: Mozartlaan 674
Postcode: 2625 CZ



op zoek naar gerelateerd: Uitvaart Delft, Postmortale zorg, Postmortale zorg vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delft. Crematorium Iepenhof Delft. Crematorium Iepenhof 4 km De uitvaart was zeer teleurgesteld verlopen. Het voorbereidend werk was niet goed uit...
Recensies
Na het overlijden van mijn moeder is ze van Gouda naar het UDC in Delft gebracht. Op hun locatie aan de Mozartlaan werden wij, een klein gezelschap hartelijk ontvangen door een van de medewerkers. In tegenstelling tot grootschalige locaties heerste hier een sfeer van persoonlijk afscheid nemen in een als huiskamer ingerichte ruimte met daarbij koffie of thee. Wij bewaren hier een goede herinnering aan en bedanken de mensen die dit hebben verzorgd.
Rare plek voor een uitvaartcentrum. Toch maar naar de laatste eer waar je net buiten een woonwijk zit en direct aan wat uitval wegen. Parkeren was niet echt een probleem maar voor 100+ genodigden beslist onvoldoende.
Goede persoonlijke behandeling ook zeer zeker voor de overledene en de wensen van de familie! Mogelijk gemaakt door Chris! Erg bedankt voor de fijne handelswijze en persoonlijke omstandigheden die de familie doormaakt.
Mooie locatie en mensen die vakmensen zijn.
Locatie is perfect! Personeel zeer meelevend, alles is bespreekbaar.
Geweest voor een uitvaart. Reeds doorgeven.
Klein maar bijzonder
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid