facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaartcentrum Overtoom Groen

Uitvaartcentrum Overtoom Groen

Info

Zo heeft ook ieder zijn eigen vragen en wensen met betrekking tot de uitvaart. De uitvaartbegeleidsters van Uitvaartcentrum Overtoom Groen weten dit.

Geschiedenis

Het overlijden van een naaste is een ingrijpende gebeurtenis. Hoe men dit ervaart is heel persoonlijk. Zo heeft ook ieder zijn eigen vragen en wensen met betrekking tot de uitvaart. De uitvaartbegeleidsters van Uitvaartcentrum Overtoom Groen weten dit. Zij zullen steeds met u op zoek gaan naar de antwoorden op uw vragen. Samen met u bereiden zij, naar uw wensen, stap voor stap de uitvaart voor. Waarbij aandacht en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. Zodat u terug kunt kijken op een waardig en persoonlijk afscheid.



"Zorg en aandacht voor een persoonlijke uitvaart.Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis voor nabestaanden. Het kleine team van Overtoom Groen staat dicht bij u in de periode naar de uitvaart en dezelfde uitvaartbegeleidster begeleidt u vanaf de melding tot het nazorggesprek. Onze dienstverlening is vertrouwd en toegankelijk. Geen anonieme medewerkers, maar bekende gezichten die op de hoogte zijn van uw situatie. De gastvrouw, die u kent van de rouwbezoeken, verzorgde ook het lichaam van uw dierbare en rijdt op de dag van de uitvaart de rouwauto. Zo blijven wij op gepaste afstand betrokken en dichtbij. Een mooi afscheid vorm je samen."
Adres: Van Dishoeckstraat 620, 4382 XW Vlissingen
Telefoonnummer: 0118 - 413 417
Stad: Vlissingen
Route: Van Dishoeckstraat 620
Postcode: 4382 XW



op zoek naar gerelateerd: Begrafenisondernemer Vlissingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monuta Adrienne Klein Monuta Adrienne Klein 69 meter Alweer bijna twee jaar geleden maar nog bedankt, Gerrit. Goede steun ervaren en je wa...
Recensies
Zeer deskundig en betrokken. Doen nog veel meer dan zij beloven.
Zeer goed en professioneel
Vertaald door Google Ik heb niets dan de hoogste lof voor de dames die bij Overtoom Groen werken. Het verlies van mijn schoonzus woog zwaar op zowel mijn vrouw als mij, maar de dames begrepen wat onze situatie was en toonden zowel empathie als professionaliteit. Ze maakten een moeilijke situatie voor ons werkbaar en ook nadat alles had plaatsgevonden, bleven ze zorgzaam en betrokken bij hoe we ermee omgingen. Een geweldig bedrijf, geweldige mensen en ik beveel ze ten zeerste aan aan iedereen die deze beoordelingen leest. Origineel I have nothing except the highest praise for the ladies working at Overtoom Groen. The loss of my sister-in-law weighed heavily on both my wife and I however the ladies understood what our situation was and showed both empathy and professionalism. They made a difficult situation workable for us and even after everything had taken place, they remained caring and involved in how we were coping with things. A wonderful company, wonderful people and I recommend them highly to all who read these reviews.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Uitvaartcentrum Overtoom Groen met het openbaar vervoer


Vlissingen, P.Krugerstraat 360 meter
56
57
58
Vlissingen, P.Krugerstraat 380 meter
56
57
58

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid