facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitvaart24

Uitvaart24

Info

Uitvaartverzorging



"Uitvaart24 verzorgd in geheel Nederland een waardig afscheid van uw dierbare tegen een vaste lage prijsstelling.Uitvaart24 communiceert open over de tarieven en zal de uitvaart op een respectvolle wijze begeleiden.Dankzij de transparantie over de kosten weten nabestaanden vooraf exact waar zij aan toe zijn. Nabestaanden kunnen aandacht geven aan de vormgeving van de uitvaart zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten.Uitvaart24 werkt uitsluitend met leveranciers die voldoen aan de hoge eisen die Uitvaart24.Dankzij die hoge eisen krijgt u de beste dienstverlening tegen de laagste kosten."
Adres: Portsmuiden 14, 1046 AJ Amsterdam
Telefoonnummer: 0202103020
Stad: Amsterdam
Route: Portsmuiden 14
Postcode: 1046 AJ


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59


op zoek naar gerelateerd: Uitvaart24 Rijdende Rechter, Uitvaart24 klacht, Uitvaart24 ervaringen, Portsmuiden 14 Amsterdam, Uitvaartpakket, Review uitvaartverzorger, Budget crematie Den Haag, Van Boven wensen en uitvaart review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voor cultureel erfgoed Voor cultureel erfgoed 406 meter Ontwikkelaar van depots voor de opslag van cultureel erfgoed. Depot Amsterdam is het ...
Kinly Benelux Kinly Benelux 3 km Goede sfeer, fijne mensen :
UWV UWV 4 km Welkom op de officiële Facebook pagina van UWV. We delen hier handige tips, informati...
InWork InWork 6 km Ooit tijdens mijn Mbo opleiding zijn ze langs geweest en hebben zij informatie over I...
A Bigger Circle A Bigger Circle 6 km Leuk bedrijf om voor te werken!
Child Helpline International Child Helpline International 7 km Child Helpline International is the global member network of child helplines, working...
Salesforce Salesforce 8 km waardeloze backoffice/support. niet te bereiken, support kan problemen niet oplossen
Geodan Geodan 10 km Ik heb mijn stage daar gelopen en Ik heb veel geplezierd met mijn collega's
ICCAWorld ICCAWorld 14 km Goede organisatie
Broadfield Security Services (BSS) Holland BV Broadfield Security Services (BSS) Holland B... 14 km Innovative products and concepts for the defense and homeland security market.
Intertoys Intertoys 15 km
EN COULISSE EN COULISSE 15 km En Coulisse presents fun loving and quality minded fashion brands. We are proud to b...
VodafoneZiggo VodafoneZiggo 40 km Maak gebruik van hun producten vooral de app om te streamen dan weet je meteen waarom...
Recensies
Van begin tot eind een uitstekende ervaring met Uitvaart24. De mondelinge en schriftelijke informatie/communicatie was foutloos en volledig, alle afspraken werden waargemaakt en er werd snel gehandeld. Na afloop kregen we nog een telefoontje: niet opdringerig, maar gewoon een korte check of alles naar wens was verlopen en of we nog vragen of opmerkingen hadden. Zo zie je maar, dat een aantrekkelijk geprijsd afscheid niet betekent dat je als nabestaande emotioneel of qua afwikkeling in de kou wordt gezet.
Ik heb het als heel fijn ervaren. De mensen die mijn man kwamen afleggen hebben fantastisch werk geleverd. De begravenisbegeleider Mickel, daar moeten jullie heel zuinig op zijn. Wat een topper. Ik kijk met een zeer tevreden gevoel terug aan deze droevige periode. Maar er is een klein min puntje. De auto waar mijn man in werd vervoerd had geen zwart vlaggetje. Hierdoor kon het overige verkeer niet zien dat het om rouwstoet ging. Misschien een idee om aan mensen voor te stellen om een zwart lintje aan de antenne te knopen. Helaas had ik daar niet aan gedacht. Maar voor de rest was alles naar wens. Met vriendelijke groet. Myriam Ensing.
Uitvaartverzorging 24 heeft de uitvaart van mevr. verzorgd. Dat is allemaal volgens afspraak en uitstekend verlopen. Mevrouw is in de nacht overleden in het verzorgingshuis en de kinderen en kleindochter konden in de ochtend tot begin middag afscheid nemen op de kamer. Daar was genoeg tijd voor en er was een waardig afscheid. afgesproken was dat mevrouw na 14.00 uur opgehaald zou worden. Dat is gebeurd. Vervolgens kregen we bericht over dag, tijd en in welk crematorium de crematie in stilte zou plaatsvinden. Na enkele weken kregen we bericht van het crematorium omtrent de keuze van asbestemming. Een uitvaart kan waardig verlopen voor een redelijke prijs. Dank voor de goede zorgen.
Wij zijn in oktober onze vader vrij plotseling verloren. En zoals het meestal gaat, had hij niets gepland of geregeld. Waar begin je dan als je ineens voor de taak komt te staan om een uitvaart te verzorgen... Na de eerste schrik zijn we een dag na zijn overlijden gaan zoeken naar een uitvaartonderneming die bij ons zou kunnen passen. Het was op een zondag, maar toch werden we heel vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan door een dame van Uitvaart24. Dat viel ons als eerste al heel prettig op, want de andere ondernemers die we belden waren niet zo duidelijk en namen niet de tijd om iets goed te vertellen. Daarom hebben we nog diezelfde middag de knoop door gehakt en hebben we terug gebeld om een afspraak te maken. De volgende morgen al was daar Thea, die ons heel erg fijn en goed geholpen heeft. Ze heeft alles doorgenomen, ondertussen dingen laten uitzoeken door het kantoor en heeft ons ook veel zelf laten kiezen. Als je zoveel verdriet hebt en door de bomen het bos niet meer ziet, dan kun je je voorstellen dat dit heel erg waardevol was. Ze nam alle tijd en ging pas weg toen alles duidelijk was. Daarna werd het stokje overgenomen door Maikel. Wat een fijne kerel was dat! We konden elk moment van de dag om hulp en uitleg vragen en hij heeft ons geholpen om een uitvaart te organiseren zoals wij dat wilden. Van het verzorgen en aankleden van onze vader, tot een prachtige diashow en een oprechte leiding en begeleiding tijdens de crematie en het laatste afscheid, alles was tot in de puntjes geregeld. Het klinkt heel misschien gek, maar als we nog een keer zoiets mee moeten maken, dan weten wij wel wie we bellen. Wij raden iedereen dan ook aan om gebruik te maken van de diensten van UItvaart24. Dank jullie wel!
Wij hadden laat op de avond te maken met een plotselinge overlijden. Uitvaart 24 heeft ons hierbij heel fijn geholpen. In de nacht zijn ze gekomen om de overledene thuis op te baren. Ze hebben ons goed geadviseerd in de mogelijkheden. Wat betreft verdere contact en vragen verliep alles ook heel soepel. Dit droeg allemaal bij aan toch wat zorgen minder tijdens een zware periode.
Communicatie over 'het pakket' en het incasseren van de verzekering etc. gaat prima. Wegens ziekte en personeelstekort wel steeds verschillende medewerkers en verzette afspraken gehad. De nadruk ligt erg op de tijdsdruk tijdens de dienst, of dit door het gekozen crematorium komt kan ik niet beoordelen. Officiële documenten zijn goed en snel geregeld. Al met al tevreden, maar met ruimte voor verbetering.
Heel fijne plek om afscheid te nemen, hoewel de buitenkant dat misschien niet doet vermoeden. Alles was goed geregeld door de medewerkers, dag en nacht stonden ze voor mijn dochter en mij klaar. Ook de uitvaart was prachtig, zonder dat het ons een onnodig kapitaal kostte. We hebben eerst geïnformeerd bij PC en Yarden waar moeder verzekerd was, maar door te kiezen voor Uitvaart24 hebben we minstens €1500,00 bespaard. We zijn heel tevreden en zouden een volgende keer - die hopelijk nog ver weg is - zeker weer de hulp van Uitvaart24 inschakelen!
De medewerkers van uitvaart 24 hebben ons goed bijgestaan bij de begrafenis van mijn schoonmoeder. En dat was nog vol in coronatijd, dus het contact was voornamelijk online.
Alles goed en netjes geregeld. Duidelijke communicatie, helder in opbouw van de kosten, geen drang om meer af te nemen dan wat we in gedachten hadden. We wilden een simpele crematie en die is ook zo uitgevoerd.
Ik ben zeker tevreden hoe jullie de uitvaart hebben uitgevoerd. Jammer vind ik dat jullie nog urnen gebruiken die slecht zijn voor het milieu. Toch is het mogelijk gebleken dat ik een door een kunstenaar pottenbakker gemaakte urn voor mijn broer gebruik. met Vriendelijke groet Elisabeth van der Meijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid