facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitspanning De Schaapskooi

Uitspanning De Schaapskooi
Adres: Elburgerweg 31 , Heerde 8181 EM, NL
Telefoonnummer: 06 23367683
Stad: Heerde
Route: Elburgerweg 31
Postcode: 8181 EM



op zoek naar gerelateerd: Schaapskooi Heerde wandelen, Overleden Heerde Schaapskooi, Schaapscheerdersfeest Epe 2023, Lammetjes schaapskooi, Schaapskudde, Wolf Renderklippen, Schaapskooi Emst, Schaapskooi Epe adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Spikke De Spikke 1 km Hier hebben wij een feestje gehouden ivm mijn 65e verjaardag en het bereiken van mijn...
Dinckey Bv/Mc Donald's Dinckey Bv/Mc Donald's 2 km Eten was wel te doen maar erg gierig om gegaan met toppings/saus. Daarnaast hadden we...
Recensies
Na lange wandeling heerlijke warme chocolademelk gedronken, echt heel erg lekker en even lekker zitten om uit te rusten. En even naar de wc geweest die er super schoon uitzag. Je kunt er ook een bittergarnituur bestellen, is even iets lekkers om daarna weer verder te wandelen. Een aanrader om even lekker bij te komen om daarna weer verder te wandelen!!
Prima en aangename plek om even een tussenstop te maken voor als je in het bos wandelt of fietst. Eten, drinken en voldoende zitplaatsen. Parkeren: Overkant van de weg, korte loopafstand.
Heerlijke patat! Vriendelijke bediening. Fijne plek om even aan te leggen.
Jammer dat deze alleen op zondag open is.. We stonden voor een dichte deur. Daarom 1 ster.
Vanaf deze locatie start het klompenpad Horsthoekerpad. Hele fijne plek om voor of na de wandeling een drankje te nemen. Je kan er ook overigens ook ijs, een broodje of friet bestellen. Mooi uitzicht over de heide en erg vriendelijk personeel!
Het was altijd een goede plaats om iets te eten. Vandaag ook gegeten. Op de vraag of er ook broodjes geserveerd werden werd erg onvriendelijk gereageerd met: moeten ze maar op het bord kijken. Vervolgens een broodje kaas besteld. Dit wordt geserveerd op een kartonnetje zonder boter op het broodje. Je kunt beter naar een tankstation dan hier iets bestellen. Hier gaan wij niets meer gebruiken. Jammer want het is een prachtige omgeving.
Het is altijd gezellig om daar te zitten hoor geweldige bediening daar en heerlijke ijsbekers met aardbeien saus mijn favoriete smaak hoor echt super ik hoop dat het volgend jaar hier nog vele keren mogen komen hoor en de zelfde bediening er zal zijn !! Misschien nog wel mooie weekenden om bij jullie te komen afwachten maar toch tot weerziens!!!
Wat een heerlijk plekje voor een pauze-stop. Voor wandelaars en fietsers!
Heerlijk een kopje koffie na een rondje hardlopen op de prachtige heide bij de schaapskooi
FF koffie drinken na een flinke wandeling door het landschap en hei
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid