facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitlaatservice FitDoggy Veenendaal

Uitlaatservice FitDoggy Veenendaal

Geschiedenis

FitDoggy neemt uw hond met veel zorg en liefde mee op pad. De wandelingen vinden altijd plaats in het park of bos. Naast deze lange wandelingen is het ook mogelijk om voor dagopvang te kiezen. Hieronder vindt u de prijslijst met de mogelijkheden.
Voordat uw hond met ons op pad gaat, komt FitDoggy bij u thuis om kennis te maken met u en uw hond. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen aangeven en kijken we wat FitDoggy voor u kan betekenen.

Prijslijst:

10-wandelingenkaart: €90,=

Losse wandeling: €10,=

Dagopvang (ma t/m vr): €17,50



Wij zijn bereikbaar via Facebook, bellen, sms, whatsapp en mail.

Tel: 0610308491
[email protected]
www.FitDoggy.nl

Graag tot snel!

Met vriendelijke groet namens FitDoggy,

Daniëlle van Manen



"Meer dan alleen een blokje om, lekker spelen en ravotten met de roedel in een veilige omheinde omgeving."
Adres: Bessenvlinderstraat 3, 3905 Veenendaal
Telefoonnummer: 0610308491
Stad: Veenendaal
Route: Bessenvlinderstraat 3
Postcode: 3905


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Honden uitlaten Veenendaal, Hondenuitlaatservice, Hondenuitlaatservice Bennekom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koi Centrum Veenendaal Koi Centrum Veenendaal 1 km Gezellige zaak ,alle variaties aan kois en de nodige spullen,en eazy pod wat zo handi...
Trimsalonmarleen Trimsalonmarleen 2 km Ik ben met mijn Shih Tzu bij Marleen geweest precies geknipt en getrimd zoals ik wou ...
Recensies
Mijn hond Nola is super blij als ze weer mee mag met Danielle. Inmiddels al een aantal rittenkaarten verder en ik ben erg blij dat ik iemand heb gevonden die weet wat ze moet doen. Het scheelt mij veel tijd tijdens mn werkdag en Nola komt toch aan haar beweging. Er zijn niet teveel honden tegelijk en de honden kunnen heerlijk een uurtje spelen met elkaar.
Zeer goede uitlaatservice tegen een zeer gunstige prijs. Onze hond gaat altijd met heel veel plezier met Danielle mee. Als ik soms huis ben, en Danielle arriveert, dan hoor ik hem blaffen en piepen. Als ik dan ook nog eens zie hoe snel hij haar bus 'invliegt'..... Dan kan het niet anders, dan dat hij altijd veel plezier heeft.
Parkeer jullie auto's in jullie eigen straat!
Onze Bora gaat graag met Danielle mee en komt compleet moe weer thuis. Ze heeft het geweldig naar haar zin met Danielle en de andere honden. Flexibele uitlaatdienst, aanrader!
We love Daniële mijn juf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid