facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uithoff

Uithoff

Info

De LIVE bedrijfspagina van Meubelspuiterij en keukenspuiterij Uithoff te Kerkrade.De specialist op het gebied van alle oppervlaktebehandelingen

Geschiedenis

Welkom bij meubel- & industriespuiterij Uithoff VOF

Wat is Uithoff en wat kunnen wij voor U betekenen?

Uithoff heeft veel specialisme in huis; tenslotte beschikken wij over 30 jaar ervaring in lakapplicaties en coatings op alle soorten materialen.

Tevens restauratie (antieke) meubels.
Schadeherstel.
Deskundig kleuradvies.



"Bent U opzoek naar een professionele Meubel- of Keukenspuiterij voor het opknappen van uw keuken of een ' finishing' touch voor uw meubels of interieur?Dan hoeft U vanaf nu niet meer verder te zoeken.Bij Meubel- en keukenspuiterij Uithoff in Kerkrade bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige afwerking .Uithoff verzorgt spuitwerk op bijna alle denkbare ondergronden in iedere gewenste kleur en glansgraad.Uithoff is specialist in Italiaanse hoogglans En beschikt over een computergestuurde schuur- en polijstmachine .Een onmisbare faciliteit voor toepassingen in het hoogste segment.Informeer naar de mogelijkheden voor uw project."
Adres: Langheckweg 28, 6468EL Kerkrade
Telefoonnummer: 0614568809
Stad: Kerkrade
Route: Langheckweg 28
Postcode: 6468EL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Meubelspuiterij Roermond, Meubelspuiterij Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Highlite International Highlite International 1 km Top bedrijf! Kwalitatief hoogwaardige service in een indrukwekkend magazijn en met de...
Hilhorst Tegels & Sanitair BV Hilhorst Tegels & Sanitair BV 3 km Door Franciene geholpen bij het kiezen van de tegels en badmeubel voor onze nieuwe ba...
Recensies
fijn bedrijf om mee te werken leveren super kwaliteit spuitwerk. hebben echt passie voor het vak
Uithoff wist mijn van oorsprong rode keuken om te toveren in een hoogglans witte kookgelegenheid. Zeer tevreden over het resultaat en de geleverde kwaliteit. Je merkt duidelijk dat de tientallen jaren ervaring die zij hebben, terug te zien is in de diensten die ze leveren. In mijn geval ging het om spaanplaat melamine naar hoogglans in spuitwerk, maar ze bieden tal van mogelijkheden, denken goed mee en gaan bovendien secuur te werk. Het is je geld zeker waard!
Deze firma heeft bij ons gezorgd voor een heel nieuw front van de keuken. Na telefonisch contact meteen , op korte termijn, een afspraak gemaakt. Samen naar oplossingen gezocht en gevonden. Na enkele dagen twee voorbeelden met de uitgezochte kleur. Dik twee weken later hadden wij de nieuwe deurtjes hangen. Een heel andere keuken.Mooi gespoten en heel fijn schoon te maken. Heb je dus een keuken waarvan alleen de fronten aan vervanging toe zijn.? Deze firma bevelen wij zeker aan. Voor dat geld, zonder breekwerk, is je keuken als nieuw. Ze zijn zelf enthousiast en vriendelijk en heel secuur. EN altijd bereikbaar. Heel fijn.
Firma uithoff heeft voor mij een oud verwaarloosd kastje weer helemaal in prachtige conditie gebracht, door dit deels met de hand te schuren en een zeer mooie lak aangebracht, waardoor het kastje niet alleen een oogstrelend stuk is geworden, maar ook zeer functioneel. Zeer hoog vakmanschap, volgens goede afspraken en conform mijn wensen, uitgevoerd. Mijn complimenten!
Beste firma Uithoff, Bij deze willen wij ons bedanken voor de mooi afgeleverde keukenkastjes. Onze keuken is mede dankzij jullie weer nieuw!!! Bij onze keuze voor jullie heeft het enthousiasme ,eerlijke advies en meedenken ons alle vertrouwen gegeven om met jullie in zee te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid