facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitgeverij Taal en Teken

Uitgeverij Taal en Teken

Info

Literair historische teksten, vertaald door Hessel Adema. Bijv. Beatrijs, Mariken van Nieumeghen, Esmoreit, Gijsbrecht van Amstel, Van den vos Reynaerde.



"De Jong Boeken is een zelfstandige boekhandel met nieuwe en gebruikte boeken. Hebben we een nieuw boek niet op voorraad dan bestellen we deze voor u. We zijn namelijk aangesloten bij het Centraal Boekhuis. Naast boeken verkopen we ook vinyl / platen / LP's en routekaarten, vaarkaarten en wenskaarte. Kom binnen om onze wisselend aanbod te bekijken, de koffie staat klaar!De Jong Boeken koopt ook partijen nieuwe en gebruikte boeken en platen in. Kijk voor de voorwaarden op onze website.Uitgeverij Taal en Teken is onderdeel van De Jong Boeken. We geven tot nu toe hertalingen van literaire teksten uit van de middeleeuwen tot negentiende eeuw. Er zijn plannen om ook andere genres uit te gaan geven."
Adres: Noorderhaven 4, 8861 AN Harlingen
Telefoonnummer: 0653848356
Stad: Harlingen
Route: Noorderhaven 4
Postcode: 8861 AN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flevodruk Harlingen B.V. Flevodruk Harlingen B.V. 1 km Fijne partij om mee samen te werken. Denken goed met je mee, leveren tijdig en de kwa...
Recensies
Na de overtocht vanuit Vlieland hier komen binnenwandelen. Leuke winkel fijne sfeer, interessante nieuwe - en tweedehandsboeken, mooie kaartjes, lp's én vooral een erg vriendelijke man.
Dit is nou een leuke boekenwinkel. Op één van de mooiste plekken van de stad kan je hier van alles vinden: Engelstalig, sci-fi en fantasy, historisch en literatuur, stripboeken en lp's.
Ivm corona nergens en mogelijkheid om naar een wc te gaan, maar hier mocht t wel!
Een gezellige boekenwinkel in tweede hands en nieuwe boeken. Je wordt er goed geholpen en nieuwe boeken hebben ze snel in huis!
Leuke winkel om lekker even te sneupen!! Zeer vriendelijk personeel!
Goede bediening ,goede prijzen, mooie winkel, vriendelijk, zeker een bezoekje waard.
Leuke winkel met prima nieuwe en gebruikte boeken.
Nieuw gebruikt zoek uit en vriendelijke bediening.
Ruime keuze. Betaalbaar. Koopt in
Boeken leuk geprijsd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid