facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitgeverij Haystack

Uitgeverij Haystack

Info

Gespecialiseerd in originele, Nederlandstalige boeken voor managers, ondernemers en professionals.

Geschiedenis

Haystack is gespecialiseerd in originele, Nederlandstalige boeken voor managers, ondernemers en professionals. Een boek van Haystack herken je aan een oorspronkelijke en actuele invalshoek, een toegankelijke stijl, een eigentijdse vormgeving en een menselijk gezicht.



"Uitgeverij Haystack is een onafhankelijke uitgeverij van originele en toegankelijke boeken over management, psychologie en maatschappij. Met een enthousiast team van redacteuren, vormgevers en promotiemedewerkers helpen we professionals bij het publiceren van hun boek. Een boek van Haystack herken je aan een oorspronkelijke en actuele invalshoek, een toegankelijke stijl, een eigentijdse vormgeving en een menselijk gezicht. Geïnteresseerd in onze boeken? Van plan om een boek te schrijven? Bezoek onze website of neem contact met ons op."
Adres: Ruiterstraat 10, 5301 ED Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418-680180
Stad: Zaltbommel
Route: Ruiterstraat 10
Postcode: 5301 ED



op zoek naar gerelateerd: Needle in a haystack
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uitgeverij Thema Uitgeverij Thema 865 meter Uitgeverij Thema / uitgever van boeken - waaiers - spellen - tools - ebooks / o.a. pe...
Recensies
Haystack is een hele betrouwbare uitgeverij. Ze maken de meest gave covers, geen saaie maar leuke en prettig leesbare managementboeken. De boekpromotie is uitstekend en de samenwerking van onder andere het redigeren van mijn boeken heb ik als heel prettig ervaren. Ze besteden heel veel zorg aan hun boeken van het beginpunt tot het einde. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat jezelf ook plezier beleefd aan het hele traject van het schrijven van een boek, want het blijft toch iets bijzonders om aan het einde van het traject je eigen boek in je handen te hebben.
Haystack is een bedrijf om van te houden omdat er alleen maar mensen werken om van te houden. En ze geven ook nog eens leuke en goede en vooral erg fijn leesbare businessboeken uit. Veel zelfs, onder meer die van mij, en toch krijg je als auteur alle aandacht. De mensen van Haystack, van Geerhard en Monique tot Debbie en Susan, Jessica, Isabel en Sandra, geven je altijd weer het idee dat jij de enige auteur bent die ze die dag spreken. Dat is uitzonderlijk en bijzonder.
De leukste managementboeken & ook nog een leuk bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid