facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitgeverij Eigenzinnig

Uitgeverij Eigenzinnig

Info

Klein en eigenzinnig. Dankzij moderne druktechnieken, kunnen wij kleine oplages verzorgen. Debuterende schrijvers krijgen hierdoor een kans. Wel selecteren we op kwaliteit.

Geschiedenis

Uitgeverij EigenZinnig is een jonge uitgeverij, gestart in maart 2012 door Maaike Maring. Dankzij de moderne digitale druktechnieken is het mogelijk om boeken in kleine oplages uit te brengen. Uitgeverij EigenZinnig maakt hier dankbaar gebruik van. Wij streven er naar om een uitgebreid fonds te realiseren van kwalitatief goede boeken. Dit betekent dat ook wij een strenge selectie kennen. Voor ons is het echter niet bepalend of er een grote markt is voor het boek. Het enige dat telt is, of het manuscript, wat ons betreft, voldoende kwaliteit heeft. Beginnende auteurs krijgen hierdoor de kans om hun droom waar te maken.

Adres: Hoofdstraat 19, 9356 AT Tolbert, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0623560365
Stad: Tolbert
Route: Hoofdstraat 19
Postcode: 9356 AT


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid