facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitgeverij De Uitstraling

Uitgeverij De Uitstraling

Info

De Uitstraling: het dorpsmagazine in dertien verschillende gemeenten in de Zuidoost-Brabant.

Geschiedenis

Een uitgeverij die in inmiddels 14 gemeenten een gratis huis-aan-huisblad uitgeeft dat zich duidelijk onderscheidt van de reguliere huis-aan-huiskranten. Een unieke bladformule in een handzaam formaat dat breed gewaardeerd wordt door de lezers en het bedrijfsleven. Een bladformule bovendien die voorziet in een behoefte die er eerst niet was. Gegroeid van een lokaal medium tot een goed gelezen blad dat inmiddels meer dan 250.000 lezers in Midden en Zuidwestelijk Brabant bereikt. En dit zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke, lokale bladformule.

Adres: Koestraat 45e, 5688AG Oirschot
Telefoonnummer: 0499-463524
Stad: Oirschot
Route: Koestraat 45e
Postcode: 5688AG



op zoek naar gerelateerd: Weekblad Eersel, Oirschot weekblad, Redactie De Uitstraling, De Uitstraling digitaal Bergeijk, Adverteren in De Uitstraling, Streekbelangen Oirschot
Recensies
Vreselijke man! In 2015 mij een contract onder mijn neus geschoven die zwaar in de kleine letters stond, maar hey.. vriendelijk verkopen kan meneer wel. Nooit geen advertentie gekregen.. mijn bedrijf ging failliet toen werd de toon anders van meneer! Rechtzaak en alles, meneer moest geld hebben voor een nog nooit geplaatste advertentie.. inmiddels voor een contract van 800 euro al 2500 euro betaald, meerdere dreigementen via incasso voor inbeslagname en dat terwijl er gewoon netjes betaald word en nu nog eens 1700 euro eisen. Meneer is een grote geldzuiger en heeft totaal geen sympathie of meeleven oid en is al helemaal niet bereidt om persoonlijk iets op te lossen. Daarbij heeft ie mij ook nog eens overal zwart gemaakt dat ik een wanbetaler zou zijn en dat terwijl meneer zelf wurgcontracten verkoopt. Nooit meer!
Leuk blad dat goed gelezen wordt. Leuk in geadverteerd totdat ik ziek werd en noodgedwongen mijn bedrijf moest verkopen. Contact ineens een stuk minder goed. Blijven tegen mijn zin in door adverteren en facturen sturen. Heel erg jammer zo de fijne samenwerking te beëindigen. Vandaar maar 1 ster.
Goed ze hadden mooi verhaal over mij gemaakt
Een prettig te lezen blad uit de regio dat voorziet in nuttige info. ad te Vw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid