facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uitgaan voor 30 plussers: De Leidse Danssalon

Info

De Leidse Danssalon is een uitgaansconcept voor 30 plussers. Lekker swingen op (dance)hits van nu en toen in leuke locaties met niet meer dan 200 mensen.

Geschiedenis

De Leidse Danssalon is een uitgaansconcept voor 30 plussers. Lekker swingen op (dance)hits van nu en toen in leuke locaties met niet meer dan 200 mensen.



"Bij De Leidse Danssalon kunnen 30uppers heerlijk uit hun dak gaan op de lekkerste dancetracks van nu & toen. We organiseren eigen feesten maar je kunt ons ook inhuren voor je eigen feestje. Van te voren reserveren levert 15% korting op, via [email protected]"
Adres: Boulevard Zeezijde 43, 2225 BB Katwijk aan Zee
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Boulevard Zeezijde 43
Postcode: 2225 BB



op zoek naar gerelateerd: De Leidse Salon, De Kroon Leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Stairs Café Stairs 350 meter Ze laten je 11,30 betalen voor een dranje en is heel rustig hier Je kan beter naar de...
Recensies
Vorige keer dat wij er waren hebben we veel mensen gesproken en zij zouden net als wij wat meer dansmuziek wat momenteel actueel is ipv al die oude nummers.
Was weer heerlijke dansavond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid