facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Uit-Zeilen

Uit-Zeilen

Info

Zeilen is onze passie! Uit-Zeilen is specialist in nautische events op en rond het water voor bedrijven en relaties. Wij zijn actief op vijf verschillende locaties in Nederland. Welkom aan boord bij Uit-Zeilen!

Geschiedenis

Uit-Zeilen is specialist in het organiseren van actieve uitjes en uitjes op het water voor bedrijven en groepen. Uit-Zeilen organiseert dag(deel) en meerdaagse uitjes op vijf verschillende locaties in Nederland waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende type zeilboten.



"Wij organiseren nautische evenementen op diverse locaties in Nederland"
Adres:
Telefoonnummer: 085-4012211
Stad: Heeg


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Valkje zeilen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EB Projecten EB Projecten 528 meter Een enthousiaste Freelancer nodig voor het beheren van Social Media en websites? Offi...
Stoarm.com Stoarm.com 602 meter Beleef het mooie plaatsje Heeg en omgeving op een unieke manier!
H2oevents H2oevents 904 meter We hebben een vrijgezellenfeest gevierd bij H2O events. Het was te gek! Zeilen op een...
Kerstmarkt in Heeg Kerstmarkt in Heeg 934 meter 19 december 2015 organiseert De ondernemers vereniging en Horeca in Heeg een gezellig...
FV Licht en Geluid FV Licht en Geluid 1 km Verhuur, verkoop en installatie van audiovisueel materiaal. Leveren van crew. Rigging...
Heegtasty Heegtasty 1 km Heegtasty is een innovatieve kook experience, waarbij de organisatie mensen een nieuw...
Recensies
Heerlijke personeelsdag gehad op het Markermeer op klipper Vriendschap van Monnickendam naar Hoorn v.v. Stoere schipper, aimabele matroos en zorgzaam echtpaar in de catering zorgen voor een heerlijke dag met ontspanning, handen uit de mouwen en op tijd een hapje en een drankje. Volop genieten geblazen!
Wij hebben een fantastische dag gehad! De catering was goed verzorgd en de bemanning was enthousiast. Iedereen heeft genoten. Bedankt voor de goede organisatie!
Als brancheorganisatie voor ICT-bedrijven organiseren wij regelmatig netwerkevenementen. Een van onze netwerkevenementen is zeilen en barbecueën bij Uit-Zeilen. Voor ons en onze aanwezige deelnemers ieder jaar weer een groot succes.
Heerlijk genoten als team! Wat een leuk uitje zo met elkaar erop uit.
Wij hebben echt een topdag gehad! Heerlijk relaxed kunnen genieten van wind in de zeilen van een oude, maar mooie praam. En af en toe ook actief mee kunnen helpen met het hijsen van de zeilen en overstag gaan. Echt een aanrader!
Wat een genot om met uit-zeilen een dag of weekend uit te waaien op onze mooie Nederlandse wateren. En aan werkelijk alles wordt gedacht; goed materiaal, goede faciliteiten aan boord, heerlijke versnaperingen en bovenal goede begeleiding zodat je ook nog je zeilvaardigheid kunt bijspijkeren. Kortom, een echte aanrader!
Wij hebben met veel plezier een bedrijfsuitje gehad met Uit-Zeilen. Dit zijn professionele vakmensen die voor ons een mooie avond hebben verzorgt.
Onze team-dag was perfect verzorgd. Niet alleen was het zeilen super, we werden ook uitstekend verzorgd met hapjes en drankjes! Perfect geregeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid