facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor UIT INDIA

Info

INDIAAS VEGETARISCH ETEN ALKMAAR

Producten

Indiaas vegetarisch eten en drinken van 5 sterrenklasse. Lunch, brunch, Indiase 'tapas', diner, koffie, chai, gebak



"Authentiek Indiaas eten en drinken van vijf sterren klasse, maar lekker betaalbaar. We werken alleen met honderd procent vegetarische producten.Bij UIT INDIA voel je het gemeende welkom van de Indiase gastvrijheid terwijl je gewoon even wilt ontspannen na het winkelen, gezellig komt lunchen met vrienden, of samen de avond exotisch wilt starten.Het traditioneel Indiase eten wordt met liefde en passie bereid door echt Indiase topkoks. Tegelijkertijd wordt ook de hippe Indiase keuken omhelsd, die de avonturier blijft prikkelen en die passend is in de steeds hippere tendens van Alkmaar Centrum. Een vleugje India met de zekerheid van westerse hygiëne.'DIT IS ZO LEKKER. IK MIS HELEMAAL GEEN VLEES.'"
Adres: Houttil 46B, 1811JN Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0727850209
ln.aidnitiu@ofni
Stad: Alkmaar
Route: Houttil 46B
Postcode: 1811JN



op zoek naar gerelateerd: uit india alkmaar, mannen uit india, hoe noem je eten uit india, indisch indonesisch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bowls & Sticks Bowls & Sticks 955 meter Ontdek hippe salade bowls en street food sticks #exploringfoodisalifestyle
Recensies
Heerlijk gegeten en erg snel bediend! De eigenaar liep zelf door het restaurant en nam bestellingen op. Dit zorgde ook voor een hele relaxte sfeer. De milde optie voor het eten is ook echt mild, medium heeft net iets meer pit.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, erg gezellig gezeten. Fijne ongedwongen sfeer wat ook uitstraalt op de gasten. We gaan er zeker vaker heen! Het was ook heel fijn om als vegetariër eens een ruime keus uit de heerlijkste gerechten te hebben. Mijn man die miste het vlees in de gerechten absoluut niet. Dus voor beiden winst! Vegetarische menuopties: Het restaurant kookt volledig vegetarisch en indien mogelijk of gewenst zelfs veganistisch!
In een woord, Geweldig! Heerlijk eten, goede service en de sfeer is erg prettig. Voor herhaling vatbaar! Vegetarische menuopties: Alles op het menu is vegetarisch
Als vegans waarvan 1 ook nog glutenintolerant hadden we zin om Indiaas te eten, maar we hadden even geen zin om weer tussen de vleesetende mensen te zitten dus viel onze keuze al snel op dit volledig vegetarisch restaurant. De kaart is overzichtelijk meestal een goed teken en er waren genoeg vegan én glutenvrije opties. Het eten was subliem, we wilden zelfs nog een hoofdgerecht extra bestellen omdat het zo lekker was, maar zaten eigenlijk al te vol . Wat ook fijn was dat extra spicy, ook echt spicy is en toch de smaak intact liet. Dat kunnen veel koks niet. De bediening is super en de eigenaar doet dit duidelijk vanuit een passie voor voedsel en liefde voor dieren. De Indiase keuken is misschien wel de vegetarische/vegan keuken bij uitstek aangezien India het land met de meeste vegetariërs ter wereld is. Wij komen graag weer terug! Daan & Esther
Het eten voldeed, de bediening was niet zo klantvriendelijk en niet echt passend bij een Indiaas restaurant. Erg jammer dat niet meegedacht is aan een alternatief voor het nagerecht. Bij de vraag of alles naar wens was heb ik duidelijk benoemd dat ik niet tevreden was over het gerecht. Hier werd helaas verder niks mee gedaan. Ook jammer dat we letterlijk maar 1,5 uur hebben kunnen zitten, de gerechten werden veel te snel achter elkaar geserveerd. Last but not least, de energiebijdrage van €2,50 per persoon. Ik snap dat restaurants in een lastige periode zitten, maar vraag op zijn minst of de klant een bijdrage wenst te leveren Vegetarische menuopties: Vega restaurant.
Ik heb hier echt heerlijk gegeten. Erg veel opties kwa eten. De lassi is ook zeker een aanrader, nog nooit zo een lekkere lassi geproefd en ook in de foto kan je zien dat ze ook tijd in de presentatie hadden gestoken van zowel het eten en de lassi. Net zoals mijn familie met wie ik hier heb gegeten ben ik een best wel grote vlees eter. Maar de vegetarische gerecht zijn hier erg goed!
Uit India wilden wij al een tijdje bezoeken. Gisteravond was het eindelijk zover bij een spontaan middagje Alkmaar. Wij eten beiden vegetarisch, dus een volledige vegetarische kaart van de heerlijke Indiase keuken is voor ons een verademing. Mooie inrichting, vriendelijke en zorgvuldige bediening en vooral heerlijk eten is onze conclusie! Papadum van het huis wordt door ons zeer gewaardeerd. De lekkerste pakora die ik ooit geproefd heb, goede Samosas, Saag paneer waarbij de spinazie gelukkig echt domineert. Alles was goed en heel lekker en de service ook heel prettig. Het eten is mild als je het mild besteld, dat vinden wij ook belangrijk. Wij komen zeker terug. Een klein puntje wat wij niet zo fijn vonden is dat er op een gegeven moment wierook werd gebrand. Die geur vinden wij erg dominant het eten ruikt lekkerder! en bovendien verdraagt mijn partner dat niet zo goed. Kunnen jullie daar iets mee? Vegetarische menuopties: Alleen maar vegetarisch eten! Ook veganistische opties.
Wij hebben gisteren avond bijzonder goed gegeten hier. Voor ons was het de eerste keer dat wij voor een vegetarisch restaurant hebben gekozen en dit was boven onze verwachtingen. Wij hebben ons laten verassen door de dochter van de eigenaar omdat wij niet konden kiezen. Dit heeft zei heel leuk gedaan. Wij komen terug.
Gisteren gegeten bij Uit India tijdens het jubileum etentje van Collega Yvette : ongelooflijk smaakvol, echt heerlijk! Ook de carnivoren die mee waren moesten beamen : echt fantastisch en we missen het vlees eigenlijk helemaal niet.... Complimenten voor de gastvrijheid en het verrukkelijke eten.
Wat een heerlijke plek. Per toeval hier terecht gekomen en echt genoten van het heerlijke eten ook veganistisch heel lekker, aardige mensen en heel netjes allemaal. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid