facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ugchelen 't Pannekoekhuis

Adres: Hoenderloseweg 50, 7339EJ Ugchelen
Telefoonnummer: 055-5418211
Stad: Ugchelen
Route: Hoenderloseweg 50
Postcode: 7339EJ



op zoek naar gerelateerd: Menukaart Pannenkoekenhuis, Pannenkoekenhuis Beekbergen, Pannenkoekenhuis Hoog Soeren, Pannenkoekenhuis Hoenderloo, Pannenkoekhuis Apeldoorn, Pannenkoekenhuis Ugchelen Facebook, Pannenkoekenhuis Lieren, Horeca Ugchelen
Recensies
Een klassiek pannenkoekenrestaurant inclusief tuinkabouters en ruitjeskleedjes. Dus een sfeer die je verwacht maar tegelijkertijd niet overal meer krijgt. Het was redelijk rustig dus de bediening was snel en attent. Het belangrijkste; de pannenkoek. Deze was smakelijk met een heerlijk vers krokant randje. Topping was goed meegebakken en ruim aanwezig. Ik had als traktatie mezelf twee bolletjes vanille ijs gegund. Dat was niet heel erg speciaal maar je maakt van je pannenkoek een soort gebakje. Conclusie; prima keuze om hier een lekkere pannenkoek te gaan eten voor een redelijke prijs.
Eten voldoet net voldoende echter de service en logistiek kunnen echt verbeterd worden. We waren met 8 personen en moesten een uur wachten op het eten. Tussendoor geen vraag om nog wat drinken aan te bieden. Na het opdienen vh hoofdgerecht 1 gast vergeten. Na hoofdgerecht geen kaart aangeboden voor toetje. Het gekke is wel dat ik denk de eigenaresse, donker monteur bril wel prioriteit gaf aan het opruimen van Lego in de Kinderspeelkamer. Interieur echt gedateerd, het is allemaal oude meuk. Dakje Ugchelse soes was droog leek wel karton. Wij komen er niet meer. Ik zou lekker door rijden naar een andere pannenkoeken huis in de buurt.
Onwijs gezellig en leuk om een pannenkoek te komen eten bij dit pannekoekhuis te Ugchelen. Bij Apeldoorn. Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, heerlijk eten voor een leuke prijs. Ook een ruime keuze op de kaart. We gaan meestal samen en waar we ons bij andere restaurants aan storen is dat we elkaar nauwelijks kunnen verstaan, hier kan dat gelukkig wel. Een ongedwongen sfeer, waar je je lekker op je gemak voelt. Echt een aanrader!
We waren wat sceptisch omdat we veel negatieve reviews hadden gelezen, maar toch besloten om zelf eens een hapje en drankje te gaan doen. Auto konden we tegenover het restaurant makkelijk kwijt. We konden terecht op het terras en de bediening kwam vlot langs met de kaart. Het opnemen van de bestelling ging wel met korte woorden en voordat je uitgesproken bent is de menukaart al uit je handen gepakt. Apart, maar niet iets om over te klagen zoals ik vaker lees. Pannenkoek was lekker Frans, maar vond dit wel wat aan de prijzige kant. Al met al een goede ervaring gehad bij dit restaurant en voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten, echt goed doorbakken en smaakvolle pannenkoek, ik had er 1 met alle hartige dingen erop, gewoonweg fantastisch. De meiden die rondliepen zagen er verzorgd uit,vriendelijk en ook oplettend. Obers hetzelfde verhaal, en het restaurant was ouderwets gezellig,dat wat je verwacht als je een denkt aan een pannenkoekrestaurant. Ik heb genoten en mn kinderen die mee waren ook. Een aanrader. Ik heb maar 1 ding wat iet wat tegenviel en dat was de toiletruimte..een borstel door en langs de gootstenen met wat jif zal zeker wonderen doen. Het oogt dan gelijk verzorgder, en ik hou gewoon van heel schoon op dat gebied. Met groet Tirza Katsma uit Dieren.
Prima pannenkoekenhuis, klassiek sfeertje. Hele uitgebreide kaart met veel pannenkoeken, maar ook een soepje of alternatief als je niet van pannenkoeken houdt. Prijzen zijn vergelijkbaar met andere pannenkoekenhuizen. Personeel is vriendelijk.
Heel fijn pannenkoeken restaurant, goede kwaliteit pannenkoeken. Hele fijne ongedwongen sfeer zoals dat bij zon restaurant hoort. Mooie fijne plek !! Met zeer vriendelijk personeel !! Goede prijs kwaliteits verhouding !Eten: 5/5
Eten was goed, speelhoek voldoende leuk voor 4 kinderen tussen de 7 en 9 om zich een uur te vermaken. Het personeel was echter op 2 dames na bijzonder te noemen. Niet onaardig, maar het voelde een beetje als een sociale werkplaats waarbij ze weinig ervaring hadden in bediening. Kindvriendelijkheid: Speelhoek met een paar dingetjes, niet heel spannend maar prima voor de kinderen 4 kinderen tussen 7 en 9 om zich een uurtje te vermaken.
Lekkere pannekoeken, ben dol op de franse met wat salade. Leuk personeel, echt leuk en gezellig pannekoekenhuis. Kinderen kunnen lekker spelen en service is super. Zeker een aanrader.Eten: 4/5
Asociaal personeel. Negeerden ons zodra we binnen kwamen. Na een minuut te hebben gewacht en personeel dat langs ons liep zonder aan te spreken, dachten wij dat we zelf een plek moesten uitzoeken. Bediener zei na 10 minuten alleen dat we weg moesten. Ik wilde uitleggen waarom we daar waren gaan zitten, maar hij liep halverwege mijn zin weg. Ander personeelslid zei enkel dat we 'niet normaal' deden en weg moesten. Jammer, want het eten zag er lekker uit. Als we een vergissing hebben gemaakt en er is geen plek, dan is dat uiteraard niet erg. Maar gedraag je gewoon fatsoenlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid