facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Udens College

Udens College
Adres: Kleinveld 25, 5401 ZW Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 283 000
Staat: Noord-Brabant
District: Uden
Stad: Uden
Route: Kleinveld
Huisnummer: 25
Postcode: 5401 ZW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
dit is en hele slechte school in uden.nsommige leraren zijn niet echt 100 procent 35 procent van de leraren schelden hun eigen leerlingen uit je bent lelijk, ze zijn racistisch, als je zoon of dochter wordt gepest doen ze der helemaal niks aan niks is duidelijk op school. kinderen krijgen weinig ruimte op school ze mogen niet van het schoolplein af.
ben weg gepest van de school : ga nooit naar deze school ze helpen met niks ze zeggen van wel maar dat doen ze toch niet echt slechte rot school
wat een ongelofelijke slechte school. laten je op een dag tot het 8e op school zitten met 4 tussen uren. roostermakers kunnen letterlijk niet eens hun werk. en de leerlingen er maar onder later lijden. schande!
Top school, goede docent die er alles aandoen om je verder te helpen ik ben van T2 naar H3 goed kunnen doorstromen mede door de docenten en mijn mentor die mij goed geholpen hebben met de overstap.
Deze school is de defenitie van depressie alleen 2 docenten zijn leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid