facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ubi Caritas

Ubi Caritas

Info

Ubi Caritas: gemengd zangkoor van heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood.



"Informeert, bemiddelt en adviseert op het gebied van vrijwilligerswerk.Brengt vrijwilligers en organisaties met elkaar in contact.Behartigt de belangen van organisaties en vrijwilligers.Brengt het vrijwilligerswerk onder de aandacht.Biedt scholing en training voor vrijwilligers.Organiseert de gemeentelijke vrijwilligerswaardering."
Adres:
Stad: Heiloo


Recensies
Vertaald door Google Openbare Bibliotheek waar kinderen graag komen en genieten van de spelletjes op de computers, een plek voor kinderen om te spelen en te lachen en gewoon plezier te hebben! Ik ga er graag heen en typ! Origineel Public Library where children love to come and enjoy the games on the computers, a place for children to play and laugh and just have fun! I like to go there and type!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid